Noi spunem mereu că evenimentele importante se organizează din timp și în tihnă. Perfect adevărat! De aceea, odată cu începutul anului 2018 urmează perioada în care se organizează Târgurile de nunți. Să nu lași pe ultima sută de metri detaliile importante.

E drept că mai întâi trebuie să ‘supraviețuim’ sărbătorilor de iarnă, care aduc cu toată frumusețea lor și multă agitație, energie implicată în toate procesele și evenimentele aferente și multe momente care ne țin într-o continuă agitație.

Pentru viitorii miri venim noi cu o propunere sănătoasă și plină de inspirație. Vizitele la Târgurile de nunți. Sunt pline de resurse și idei, de furnizori de servicii și produse, toate la un loc și pentru toate gusturile. Indicat ar fi să iei cu tine și wedding planner-ul, pentru că ai nevoie de o voce a rațiunii care să te ajute să te decizi asupra a ceea ce este cel mai potrivit pentru direcția în care ați început să pregătiți nunta.

Târgul de nunți din Bacău

În perioada 02 – 04 februarie 2018, Targul de nunți din Bacău, organizat în Central Plaza Bacău dă startul evenimentelor de profil din Moldova. Expozanții înscriși promit că vor surprinde cu servicii și colecții pentru toate gusturile. Dacă vrei să vizitezi târgul de la Bacău, trebuie să știi că o poți face Vineri și Sâmbătă între orele 10-19 iar Duminică de la 10 la 16.

Târgul de nunți din Iași

Trendurile și noutățile sezonului de nunți 2018 vor fi prezente la Târgul de Nunţi Ghid Mariaj – ediţia a X-a , 9-11 februarie 2018, Sala Polivalentă. Un weekend întreg, în care să te plimbi liniștit și să analizezi atent oferta fiecărui expozant și de ce nu, să îți cumperi rochia mult visată ori costumul croit perfect pe măsură, sau, de ce nu, verighetele și orice alte accesorii vei avea nevoie pentru ziua nunții. Expozanții vor acoperi toată gama de produse și servicii pe care le implică acest moment unic, iar organizarea va fi una plină de surprize și demonstrații live.

Târgul de nunți din București

Pentru cei care vor sa îmbine un city break în capitala țării cu momentele practice ce fac parte din organizarea nunții lor există opțiunea de a participa la Târgul Ghidul Miresei 2018 – 23-25 Februarie, București Romexpo. Este cel mai mare târg de nunți din România și cu siguranță este locul în care ai adunate laolaltă cele mai ofertante servicii și cele mai diversificate produse și accesorii. Este cel mai renumit târg din țară și organizarea este una pe măsura anvergurii evenimentului. Sunt 3 zile de târg pe parcursul cărora se desfășoară diverse tombole și concursuri cu premii consistente și atractive.

Târgul de nunți din Iasi

Este practic la cea de-a doua ediție în zona Moldovei fiind organizat tot de către Ghid Mariaj și are loc pe 17-18 Martie 2018 în Centrul Providența (Agora). Târgul este cel mai mare din zona Moldovei și organizarea sună promițător. La această ediție vor fi peste 300 de firme din domeniul nunților și numărul de vizitatori pe care doresc să îl atragă este în jurul impresionantului număr de 200.000 de persoane.

Ne place să încheiem articolele cu sfaturi care, spunem noi, vă ușurează sau vă îmbunătățesc experiențele legate de organizarea nunții. De data aceasta, noi vă spunem că pentru a face din participarea la aceste târguri una utilă și cu adevărat folositoare cel mai bine este să consultați dinainte programul, lista de participanți și schița evenimentului, iar astfel vă puteți structura un traseu cu acele standuri care vă interesează în mod special pentru prima zi. Lăsați pe celelalte zile standurile care vă interesează mai puțin, dar nu evitați să le faceți și lor o vizită pentru că nu se știe niciodată ce surprize plăcute pot să ascundă. Știm cu toții că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. 🙂

Vă încurajăm să puneţi multe întrebări, să rezonaţi cu expozanţii, să vă bucuraţi de multitudinea de informaţii şi pliante pe care le veţi primi, doar sunteţi la un Târg. Fiecare expozant se află acolo să prezite și să vândă ceea ce are el mai bun.

Iar în final, vă sugerăm călduros să abordați experiența cu răbdare și mult calm. Deși participarea la târg poate deveni ușor extenuantă datorită agitației și înghesuielii specifice acestora, luați-vă proviziile necesare de bună dispoziție și pozitivitate. Gândurile bune atrag lucruri minunate. Îmbrăcaţi-vă lejer, va fi cald şi e bine să nu uitaţi de ce sunteţi acolo.

Cu drag,

Echipa DECRO   

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do