Discuția de astăzi este despre dorințe raportate la buget. Tu cum vrei să fie nunta ta? Este o întrebare adresată la început, dar o veți regăsi și la finalul articolului. Haideți să vedem dacă răspunsul diferă după ce veți afla câteva informații din ‘’culise’’. 🙂

Știm că v-ați făcut un buget peste care nu ați vrea să treceți și vă doriți să cheltuiți pentru nunta voastră atât cât vă permite bugetul (în cele mai multe cazuri acesta fiind întins deja la maxim). Oare bugetul vostru este corect? Ați luat totul în calcul?

Prețuri prea mari?

Ați avut vreodată senzația că furnizorii implicați în desfășurarea unei nunți nu se dedică suficient, iar serviciile lasă de dorit? Cu siguranță ați simțit asta (cel puțin o dată), chiar și din postura de invitați.

După consultarea tarifelor unui prestator de servicii, este aproape imposibil să nu te gândești că această industrie este o super afacere, unde toți au conturile pline de la săracii miri. Ei bine, lucrurile stau diferit. Este o lume necunoscută, în care toată lumea promite și vă vor prezenta serviciile lor ca fiind cele mai importante. Da, se vor dovedi importante toate, însă doar atunci când veți primi servicii de calitate și la un preț corect.

În funcție de personalitatea, dorințele și așteptările voastre de la această zi, decideți cum ați vrea să se desfășoare lucrurile.

O mireasă ne spunea: ‘’Dacă cineva spune că nu face nunta pentru bani, minte’’. Aflați de la noi că sunt foarte mulți miri care nu văd nunta ca pe o afacere, ci mai degrabă ca pe o zi perfectă care încununează iubirea dintre ei. Nu este o regulă, însă este categoria de miri cu care ne identificăm cel mai bine.

Furnizorii, o întreagă poveste

Veți întâlni prestatori care vă vor cere foarte mulți bani pe un serviciu de proastă calitate. La polul opus sunt cei care se vor implica și vor munci cu dragoste pentru nunta voastră. Aceștia din urmă se vor dovedi puțin mai greu de găsit. De aceea, sunt șanse foarte mari să angajați furnizori care vă vor dezamăgi la final, când este mult prea târziu să mai schimbați ceva. În cele mai multe cazuri, prețurile mici pot deveni adevărate capcane, cu servicii pe măsură.

Tot mai mulți miri, din motive de buget sau prețuri nejustificate, renunță (din păcate) la o parte dintre simbolurile/nevoile unei nunți, cum ar fi videograful sau florile naturale. Ce spuneți, dacă ați avea toți banii din lumea ați renunța la florile naturale, la o amintirile video sau la invitații care să vă reprezinte? Nu căutați motive să renunțați la lucrurile care vă plac, ci încercați să găsiți furnizorii potriviți, care vă oferă mai mult decât un serviciu, vă oferă mulțumirea de care aveți nevoie.

Wedding plannerul, un ajutor indispensabil.

O petrecere în care se investesc atât de mulți bani, are nevoie de un suport, de susținere, de îndrumare. Apelați la serviciile unui wedding planner. Acesta este primul serviciu la care trebuie să gândiți, înainte ca toate cele de mai sus să devină un adevărat calvar, iar banii investiți să merite la final. Pornind singuri în acestă aventură, nu aveți garanția unei nunți reușite, iar momentele de care ar trebui să vă bucurați pot deveni extraordinar de extenuante.  

Cereți ajutor. Fiți maleabili. Aveți încredere. Aceste trei lucruri pot schimba foarte mult imaginea nunții tale.

Tot VOI decideți!

Am auzit des ideea: „Vrem să punem noi mâna”. Voi sunteți cei care decideți, alegeți și cereți. Un wedding planner nu face nimic fără voi, nu ia decizii singur, nu face nimic „surpriză”. El este delegatul vostru în relația cu toți furnizorii și este omul care vă consiliază și vă ajută atunci când aveți întrebări, nevoi, dorințe.

Wedding plannerul este omul care vă îndruma și vă ajută să renunțați la ideile preconcepute, vă oferă soluții și vă ajută să alegeți doar în avantajul vostru. Doar voi decideți.

Recomandarea noastră este: porniți însoțiți pe acest drum, să fiți mereu informați și să alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Alegerile făcute de voi se vor regăsi în rezultatul nunții. Dacă cunoașteți miri nemulțumiți de nunta lor, este pentru că alegerile lor nu au fost corecte și în avantajul lor.

Tu cum vrei să fie nunta ta?

Cu drag,

Echipa Decro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do