Am vrea să facem mai mult decât să organizăm o nuntă, să creăm un concept sau să înfrumusețăm un local. Ne-am dori să aveți experiențe de care să vă amintiți cu plăcere. Fiecare mireasă merită să aibă o nuntă de vis, care să nu fie pusă în umbră de probleme organizatorice sau de oboseala acumulată cu organizarea.

Facem asta pentru fiecare cuplu care ne cere ajutorul, dar pare-se, rolul wedding plannerului încă nu este foarte bine înțeles. Cu drag ajutăm mirii care au nevoie de sfaturi (și nu doar mirii noștri), însă uneori simțim că nu este suficient. Articolele de pe blog ne ajută să comunicăm, să împărtășim cu voi din experiența noastră, dar de cele mai multe ori ar trebui să scriem articole mult prea lungi pentru a așterne literă cu literă toate gândurile în cuvinte.

La un ceai cu aromă de…nuntă

Așa că ne-am gândit: cum putem să povestim și să ajutăm, mai mult, viitoarele mirese? O întâlnire. O, da, o întâlnire! 🙂 Să ne vedem într-un loc drăguț, cu muuultă cafea bună, surprize și bunătăți. Și așa a luat naștere Bride to be, un seminar pentru viitoarele mirese.

Indiferent că ai întrebări legate de diferiți furnizori de servicii sau vrei să afli cum trebuie să începi planificarea nunții, seminarul este pentru tine. Ne dorim să aducem la un loc persoane care au preocupări asemănătoare legate de organizare, să găsim răspunsuri și în cele din urmă să vă oferim sfaturile pe care noi le considerăm cele mai bune.

Bride to be – discuții despre nunta voastră

Știm cât de mult contează pentru voi ziua nunții și mai știm că vă doriți să luați cele mai bune decizii. Tot ce vă rămâne de făcut este să culegeți informații. Cât mai multe informații! Nu ezitați să puneți întrebări, să cereți ajutor.

Așadar, nu vă mai reținem mult și vă vom spune că ne putem întâlni pe 29 Aprilie în Bacău și pe 5 Mai în Iași. Dacă invitația noastră sună tentant pentru voi, găsiți mai multe informații despre evenimente în linkurile următoare: Bacău – https://www.facebook.com/events/435935283529099/ și Iași – https://www.facebook.com/events/1594449337290194/.

Formular de înscriere: https://goo.gl/forms/KEvJIkfQWbKhn7kH2

Abia așteptăm să ne cunoaștem! 🙂

P.S. Chiar dacă nu reușești să ajungi la eveniment, dar ai una sau mai multe întrebări pentru noi, ne poți scrie și îți vom răspunde cu mare drag. Este valabil și în cazul în care ai nevoie de ajutorul unui wedding planner. 🙂

 

Cu drag,

Echipa Decro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do