Am fost surprinsă plăcut să descopăr că există și în Bacău un wedding planner cu idei atât de fresh și de nonconformiste. Colaborarea s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și exigențelor noastre, echipa Decro împreună cu furnizorii lor punând cap la cap toate detaliile pentru ca rezultatul să fie nunta mult visată de noi. Am apreciat în fiecare moment implicarea fetelor, în special în ziua nunții, când eu nu a trebuit să mă stresez pentru nimic. Singura mea grijă a fost să zâmbesc și să trăiesc la maxim acele clipe. Mulțumim Decro pentru că ne-ați fost alături!

Andreea și Răzvan /  August 2014, Motel Levisticum, Bacău

Ziua noastră a fost una magică și sunt mândră că am ales Decro! Știu sigur că implicarea fetelor a fost făcută din suflet, am simțit asta și mai știu că orice face Decro însufleteste orice formă statică. Sunt recunoscatoare că viața mi-a oferit posibilitatea să cunosc oameni cu adevărat minunați. Pe lângă, partea voastră profesională care este admirabilă, voi, dragelor sunteți minunate!

Anca și Ciprian / 2013, Restaurant Margo, Bacău

Recomand Decro tuturor mirilor care își doresc un decor cu adevărat special pentru nunta lor. Încrederea pe care am avut-o în echipa Decro ne-a făcut ca nici măcar să nu ne intereseze cum arată sala sau cum se descurcă fetele cu pregătirile. A fost Decro, a fost încredere, a fost munca lor frumoasă, a fost un mare Wow din partea noastră când am văzut totul finalizat, a fost o imensă aprecire din partea invitaților! A fost un WOW total! A fost frumusețea Decro transpusă în nunta noastră. Îți mulțumim Decro!

Anca și Alex / septembrie 2014, Hotel Trotuș, Onești

Decro, mie personal, mi-a depășit așteptările! Începând cu multitudinea de variante propuse atât pentru mese, buchet, cocarde, brățări domnișoare de onoare, meniu, candy bar, s.a.m.d.! Alegerea rochiei de mireasă, a pantofilor și a accesoriilor, au fost de asemenea, decizii luate împreună cu Raluca…practic, toată „greutatea” organizării a fost susținuta de ea, de Wedding Planner-ul meu, un om pasionat pe care, mă declar norocoasă că l-am întâlnit și că am ales să beneficiez de tot profesionalismul, creativitatea și veselia pe care a reușit cu succes să le transpună în ceea ce numesc cea mai frumoasă zi din viața mea.

Iulia și Bogdan / 2013, Iași, Motel Bucium

De obicei testimonialul e ceva scris ca după un tipar. Tipar. Cuvântul după care sigur echipa Decro nu se ghidează în planificarea și organizarea evenimentelor. Originalitate, da! Și fantezie! Și culoare, multă culoare. Răbdare și atenție la detalii. Cafea bună. Răbdare. Ciocolată. Și, mai presus de toate, prietenie. Nu ai cum să nu-ți dorești să rămâi prieten cu echipa Decro! Ai zice că Decro este o agenție de organizare de evenimente, nu? Greșit! Decro este cea mai bună agenție de organizare de evenimente! Vă spun sigur, prin oraș încă se vorbește despre evenimentul nostru!

Mara Matei / Fundraiser & PR la Asociaţia Lumina, Bacău

În Bacău am găsit destul de greu servicii care sa fie într-adevăr pe gustul nostru, însă Raluca și echipa Decro s-au pliat foarte bine pe solicitările și dorințele noastre. Pe scurt despre colaborarea cu Decro: receptivitate, creativitate, promptitudine, încredere. Dacă vorbim de decorațiuni, ne-am dorit o abordare îndrăzneață, diferită de ce-am considerat noi a fi una clasică sau tradițională. Ne doream un alt impact – contrast, surpriză, bucurie vizuală. Raluca ne-a inspirat încredere. Am discutat cu ea și-am mers pe mana ei. Rezultatul a fost spectaculos. La partea de planning, Raluca și echipa ei au fost acolo, prezente, atente, receptive, gata oricând să găsească o soluție pentru orice problemă. Și asta ne-a luat de pe umeri multe griji și stres. Cu ce-am ramas dupa colaborarea cu Decro? Mulțumire și bucurie că împreună ca Raluca am creat o poveste.

Mireala și Alex / septembrie 2014

Iubim foarte mult natura, fapt pentru care ne-am dorit o tematică de nuntă inspirată de ea. Echipa Decro a fost alături de noi și ne-a ajutat să oferim pădurii un loc important la nunta noastră . De la decorațiunile sălii, culori și materiale până la buchetul de mireasă și lumânări, toate au fost create de echipa Decro .

Adina si Dudu / decembrie 2012, Restaurant Miorița, Bacău

Toată munca de organizare ne-a fost ușurată de prietenii apropiați, familie și de event plannerul nostru care ne-a sfătuit la fiecare pas. Ne-am dorit ceva mai diferit și cu ajutorul event designerului nostru, am reusit să organizăm o nuntă inedită și altfel decât cele clasice.

Iustina și Cosmin / iunie 2012, Pensiunea Ellero Bacău

Stabilește o întâlnire cu echipa Decro – Contact