Să facem cunoștință

Decro înseamnă creativitate, culoare, inovație dar și o echipă capabilă să transforme imaginația în evenimente impecabile.

Raluca Sandu

Event Designer
0040 749 077 779

Raluca Sandu este event designer și fondatoarea agenției Decro.

Cu o experiență de 11 ani în servicii organizare evenimente, a pus în scenă peste 300 de povești. Ca event designer, coordonează întreaga echipă Decro, semnează creațiile de aranjamente florale și însoțește clienții pas cu pas pe drumul organizării evenimentelor.

Este licențiată în Design, de către Facultatea de Arte Vizuale și Design din Iași, completându-și studiile cu un program de master în cadrul Facultății de Horticultură Iași.

Din 2013, este principalul editor al blogului Decro dar și editor-colaborator pentru alte publicații de profil.

În anul 2014 a început cursurile la școala internațională  de design floral (Floristiq Art International) și învață despre arta florilor de la cei mai buni designeri floriști din lume.

Din 2015 face parte din board-ul de conducere al AFR (Asociația Floriștilor Români).

 

Alina Ciornei

Event Coordinator
0742 215 863

Alina Ciornei este coordonator de evenimente.

A pus suflet în proiectele Decro încă din 2010, însă s-a alăturat echipei de coordonare definitiv și irevocabil în 2014. De atunci, Alina are grijă de toate detaliile evenimentelor, construind de la zero, etapă cu etapă, amintiri de neuitat.

Din 2015 este editor pentru blogul Decro, unde povestește alături de Raluca despre experiențele trăite în misiunile lor de a împlini vise în cele mai importante zile din viața unui om.

Vrei să faci parte din echipa Decro? Trimite un CV!