Decro este o agenție care crede că visele trebuie să devină realitate nu doar pentru cei cu situații financiare bune ci și pentru cei care se confruntă cu diferite probleme care le întristează viața. Astfel, întreaga echipă Decro sprijină anual organizarea de evenimente caritabile și se implică activ în susținerea cauzelor în care crede.

Cauze sociale susținute de Decro:

Balului caritabil «Licitează pentru o șansă »

Pe 28 noiembrie 2013, Decro s-a alăturat Asociaţiei Lumina şi restaurantului Decebal din Bacău pentru a pune în scenă cea de-a doua ediţie a balului caritabil «Licitează pentru o șansă », sub conceptul  „Înapoi în timp”. Echipa Decro a pornit în organizarea acestui eveniment cu gândul la copiii şi tinerii diagnosticaţi cu  boli incurabile, care le limitează viaţa.

Vezi poze de la eveniment

responsabilitate-sociala-decro

Gala Fundației de Sprijin Comunitar Bacău

Cea de-a XII ediție a Galei Premiilor Comunității Băcăuane, organizată de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) a avut loc pe 16 mai iar Decro a fost sponsor al evenimentului. În 2012, în cadrul Galei Oameni pentru Oameni, eveniment care recunoaște exceleța în filantropie și implicare în comunitate, Gala Băcăuană a fost nominalizată printre cele mai valoroase evenimente naționale de strângere de fonduri.

Vezi poze de la eveniment

responsabilitate-sociala-decro-02