Aparitii in presa

Wed Mag, august 2013 – Cum stabilesc bugetul pentru decoratiunile de nunta?

Unul dintre cele mai importante momente din viata, nunta, este umbrit, de cele mai multe ori de problema banilor. Bugetul ne impiedica sa speram la indeplinirea unui vis frumos si ne streseaza pe tot parcursul organizarii nuntii…continuare

buget-decoratiuni-nunta1

Decro in Revista Mireasa nr.2/2013

Multumita amabilitatii mirilor nostri din 29 decembrie 2012 si tematicii unice prin partea aceasta de tara (cine mai are curaj sa faca nunta pe 29 decembrie?), nunta lor a fost aleasa de catre editorii Revistei Mireasa pentru a fi prezentata alaturi de alte 5 nunti de poveste.

decro-in-revista-mireasaRevista Mireasa nr.2/2013

Evenimente

Seminar „Bugetul – o problemă în organizarea nunții”

Bugetul, o problemă în organizarea nunții este primul seminar dedicat cuplurilor din Bacău. Prin intermediul acestui seminar, Decro își propune să vină în ajutorul cuplurilor care s-au hotarat să se căsătoreasca în 2013 și 2014, cu soluții și idei practice de realizare și eficientizare a bugetului de nuntă.

seminar-decro

Târgul de Nunți Bacău 2013

Târgul de Nunţi Bacău 2013 se desăşoară în perioada 01-03 martie, în incinta Central Plaza Bacău şi poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 10.00 şi 19.30.La această ediţie a Târgului de Nunţi Bacău,  Decro vă propune accesorii vintage din porţelan şi ceramică, nuanţe pastelate şi aranjamente de nuntă nonconformiste.

targ-decro

Stabilește o întâlnire cu un reprezentant Decro – Contact