Experiența

a peste 300 de evenimente care ne-au pregătit pentru aproape toate situațiile specifice nunților, botezurilor, evenimentelor corporate sau petrecerilor de absolvire și reuniuni. Suntem conștienți și pregătiți să abordăm cu calm și responsabilitate situațiile care pot apărea pe nepregătite atunci când vine vorba de organizare evenimente.

Creativitatea

Putem transforma lucrurile, locurile și momentele banale în decoruri și scene memorabile. În plus, ne folosim creativitatea pentru a găsi soluții de respectare a bugetului.

 

De ce să lucrezi cu noi?

  • Suntem profesioniști. Când vorbim de servicii organizare evenimente, părerile clienților și portofoliul, sunt cartea de vizităTe rugăm să analizezi portofoliul și părerile clienților.
  • Vrei un eveniment de calitate. Suntem de părere că evenimentele de calitate nu trebuie să fie neapărat scumpe, dar trebuie să fie neapărat coordonate de o persoană cu experiență.
  • Ai nevoie de timp liber. Activitatea de organizare evenimente presupune multe ore de muncă, pe care poate nu le ai.
  • Nu vrei sa-ți depășești bugetul nejustificat. Împreună vom stabili un buget și ne vom asigura că acesta nu va fi depășit decât în situații speciale.

Stabilește o întâlnire cu un specialist Decro – Contact