Orice sezon are florile sale și frumusețea sa. Iarna își are Crăiasa Zăpezii, dar are și florile ei. Și nu, nu ne referim la cele de gheață de data aceasta. Ci la cele pe care le puteți oferi și care vor persista mult timp după ce vor ajunge la persoana dragă.

Dintre florile care prind viață iarna și cărora le place să își deschidă petalele chiar și pe o vreme mai rece, noi am făcut o selecție de șase flori, care vor contura și vor da o notă aparte fiecărui buchet, design de eveniment sau cadou floral.

 

Amaryllis

O floare impunătoare și spectaculoasă, care îmbracă în eleganță fiecare aranjament floral. Paradoxal este faptul că deși o găsim cu ușurință pe perioada iernii, are un aspect exotic, cu flori mari, impunătoare. Florile sunt de culori variate, de la alb la roșu intens sau chiar pestrițe.

Sursa: Pinterest

Sunt flori rezistente, inflorescența ei durează până la 3 saptămâni dacă este îngrijită corespunzător. Este ideală pentru zona corporate și pentru spații pe care vrem să le înflorim o perioadă mai lungă de timp.

 

Ranunculus

Noi le trecem la categoria florilor gingașe, deosebite și romantice. Au o coroană de petale cu o coloristică foarte variată și de aceea pot completa atmosfera oricărei încăperi, moment sau eveniment. Este printre florile preferate de mirese, fiind sora mai mică a bujorului, o floare extrem de căutată pentru nunți.

Sursa: Pinterest

Ranunculus, este practic un accesoriu pentru un buchet de mireasă sau “cireașa de pe tort” pentru concepte de design floral care au ca temă romantismul.

 

Ilex

O plantă versatilă, ale cărei fructe persistă foarte multe luni pe ramuri. Această caracteristică o transformă într-o plantă care joacă un rol multiplu în aranjamente de tot felul. Poate fi folosită pentru diferite decorațiuni sau poate forma singură un buchet unic, distinctiv și… “mai altfel”. 🙂

Sursa: Pinterest

Crenguțele de ilex sunt preferatele noastre pentru decorațiunile și cadourile florale de Crăciun. Perfecțiunea și ritmul lor ne relaxează și ne fac să ne simțim ca într-un vis.

 

Cyclamen

Cei mai mulți dintre noi sunt obișnuiți să vadă această floare în ghiveci, colorând un pervaz sau un colț de încăpere. Noi credem că florile frumoase ale acestei plante se pot integra cu succes într-un aranjament deosebit, cochet și plin de emoții frumoase.  

Sursa: Pinterest

Cyclamen este o floare care are ca și gamă cromatică, asa cum îi este și numele, doar nuanțe de alb până la cyclam. Chiar dacă este o floare fragilă, cei din industrie au reușit să o producă “la fir”, iar asta ne dă posibilitatea să ne bucurăm de frumusețea ei în aranjamente și buchete.

 

Florile de Bumbac

Delicate, cu un aer artistic și mai puțin folosite în buchetele florale, florile de bumbac sunt un element distinctiv și captivant în orice aranjament. Se conservă foarte bine mult timp și aduc un plus de personalitate. Florile de bumbac ne duc cu gândul la iarnă, chiar dacă în esență sunt plante de vară care nu suportă înghețul și bruma.

Sursa: Pinterest

Floarea de bumbac, așa cum o cunoaștem noi, este de fapt fructul plantei.

 

Zambilele

Le știm cu toții și ne bucurăm de ele în special în luna Martie, dar aceste flori sunt ușor de găsit inclusiv în perioada iernii, acesta fiind sezonul de încolțire a bulbului. Parfumate și cu o cromatică variată, zambilele pot fi flori de efect dacă sunt aranjate de mâinile pricepute ale floriștilor. Sunt rezistente chiar și fără apă, iar designerii floriști le folosesc pentru accesorii și bijuterii florale.

Sursa: Pinterest

Planta, cu tot cu bulb, este ideală de folosit în aranjamente corporate sau pentru cadouri florale. 

 

Pentru că sunt vii, florile au o personalitate a lor și trebuie doar să știi cum sa le alături, astfel încât să rezulte aranjamente nu doar frumoase, ci și pline de mesaj și poveste. Lasă asta în mâinile noastre, a designerilor floriști :).

Îți las mai jos un link către Boutique-ul nostru. Acolo vei găsi buchete florale deosebite și nu doar :).

Mergi către Boutique online!

Cu drag,

Echipa Decro.   

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do