Începutul de an aduce pentru viitorii miri puțină neliniște combinată cu emoții. Nunta este un eveniment important pentru fiecare dintre noi și ne dorim să arate și să ne simțim perfect.

Cât de multi bani ai nevoie, de fapt, pentru nuntă? Ei bine, este întrebarea cu care ar trebui să înceapă planificarea nunții, pentru majoritatea mirilor.

La fel ca și atunci când te-ai hotărât să cumperi un obiect de valoare, când vine vorba despre bugetul de nuntă, trebuie să hotărăști cât ești dispus să cheltui pentru ceea ce vrei.

În funcție de preferințele tale, trebuie să decizi ce este mai important pentru tine. De exemplu, dacă vrei ca organizarea nunții tale să nu îți ocupe foarte mult timp și în același timp să ai siguranța că totul va ieși așa cum îți dorești, de asta ocupându-se oameni cu experiență, vei aloca un buget pentru un event planner. Totodată, dacă vrei să revezi momentele nunții tale tipărite și filmate calitativ, vei aloca resurse mai multe pentru furnizorii de servicii foto-video. Ai prins ideea! Distribuie bugetul în funcție de aspectele pe care vrei să le accentuezi și ține cont de dorințele tale.

Veți spune că bugetul de nuntă este dat de numărul de invitați sau de câți bani ești dispus să pui din propriul buzunar. Corect! În rândurile care urmează, vrem doar să subliniem importanța alegerilor și distribuirea bugetului, fie el mic sau mare, astfel încât nunta ta să fie un eveniment reușit.

 

Cât de important este bugetul în reușita nunții?

Cum spuneam mai sus, este esențial să știi cum vrei să arate nunta ta. Acest aspect te va ajuta să pui accent cu precădere pe detaliile importante pentru tine, astfel încât să poți contura ziua nunții așa cum visezi.

Bugetul de nuntă este foarte important și de cele mai multe ori se reflectă în imagina de ansamblu a nunții. Însă, nu este o regula! Dacă bugetul tău este micuț, dar suficient, și știi cum să îl distribui, ai la fel de multe șanse ca nunta ta să iasă perfect.

Distribuie bugetul de nuntă cu atenție

Vei afla pe parcurs că nu ai nevoie de cele mai scumpe flori să beneficiezi de aranjamente florale spectaculoase sau de cea mai costisitoare formație pentru a fi sigură că ai cea mai bună muzică. Trebuie doar să faci alegeri bune și inspirate. Aici te poate ajuta un event planner. Împreună stabiliți exact ce se potrivește cel mai bine nunții tale și astfel te asiguri că primești servicii la un cost corect, fără să depășești bugetul.

Alege furnizorii potriviți

Dacă vei apela la serviciile unui weeding planner, cu siguranță, acesta îți va face cele mai bune propuneri când vine vorba de furnizori. Dacă nu, cere oferte de la mai mulți furnizori și alege-i pe cei care îți oferă cel mai bun raport calitate-preț. Asigură-te că aloci resurse suficiente pentru locație și echipa care se va ocupa de aranjamentele florale. Sunt aspectele cele mai “vizibile” și sigur îți vei dori să arate impecabil.

Îți va fi foarte dificil să faci rabat de calitate la unele servicii. Dar cu ce ramai la final? Rămâi cu amintirea unei zile de basm, înconjurată de aranjamente florale spectaculoase și petrecută alături de oamenii dragi. 🙂

Alege ce ți se potrivește!

 

Cu drag,

Echipa Decro

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do