Ne-am întrebat de multe ori, ce inspiră o mireasă? De unde își ia informațiile de care are nevoie? Dacă are o nelămurire, pe cine întreabă?

Avem o idee, o idee faină la care ne gândim de ani buni. Să ne vedem, să povestim și să aflăm informații prețioase de la un wedding planner cu experiență. Dar ce este mai interesant, veți întâlni miresici care au aceleași preocupări ca ale voastre: de unde încep planificarea, cum cântăresc alegerile și cum fac ca totul să fie perfect în ziua z.

Astfel, nu ne dorim să creăm o expoziție de profil sau să reproducem întâlnirea cu un furnizor, ci vă propunem interacțiunea unui workshop, în cadrul căruia viitoarele mirese să primească înformațiile necesare pentru a-și implementa viziunea cât mai ușor și mai relaxat cu putință. Cu alte cuvinte, dorința noastră este de a crea o imagine simplă și clară, asupra procesului anevoios de wedding planning.

Pregătim un loc frumos, undeva în Bacău (29 Aprilie) și în Iași (5 Mai), în care să ne simțim bine și să dezbatem pe un subiect atât de frumos – planificare și organizarea nunții. Deocamdată adunăm date de la cei interesați, iar în momentul în care toate lucrurile vor fi puse la punct, vă vom da de veste.

Alegeți să fiți informați

Veți avea o multitudine de alegeri de făcut, decizii de luat și multe, multe cerințe pentru furnizori. Pentru a primi ceea ce vă doriți, trebuie să știți ce să cereți și în ce măsură sunt realizabile lucrurile cerute. Workshop-uri, târguri și alte evenimente de profil, pot fi locurile unde întrebările voastre își vor găsi un răspuns.

Cu cât dețineți mai multe informații, cu atât nunta voastră va fi mai frumoasă!

Wedding plannerul, omul cu răspunsuri

De ce să alegeți să participați la un eveniment organizat de un wedding planner, într-un cadru restrâns? În primul rând, experiența și situațiile cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, în organizarea diferitelor evenimente, l-a făcut să devină ‘’omul cu răspunsuri’’. De la furnizori până la cele mai mici detalii, în toate pot exista probleme. Și cine poate ști mai bine asta? Evident, persoana care ia contact direct cu aceste aspecte și este la cârma unei nunți.

Bineînțeles, motivele pentru care trebuie să participați sunt mult mai multe. 🙂

Te interesează? Dă-ne de veste pe Facebook sau pe e-mail

Formular de înscriere: https://goo.gl/forms/KEvJIkfQWbKhn7kH2

Cu drag,

Echipa Decro

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do