Așa cum am promis în nenumărate rânduri, am revenit la subiectul wedding planner. Ce face? Cu ce se ocupă? Oare nu putem face totul singuri?

Cu siguranță v-ați întrebat măcar o singură dată, ce face și cu ce se ocupă un wedding planner. Un răspuns scurt ar fi: planifică și organizează totul, de la primul până la ultimul detaliu. Pentru un răspuns detaliat, vă invit să rămâneți până la finalul articolului. 🙂

Raluca și Alina – wedding planner Decro

Am stabilit că se ocupă de organizarea și planificarea întregii voastre nunți, fără ca voi să aveți prea multe bătăi de cap. Haideți să vedem împreună, care sunt sarcinile lui cele mai “vizibile’’.

Am reușit să scoatem în evidență una dintre cele mai importante sarcini pe care le are un wedding planner: planifică și se ocupă de cele mai mici detalii, ca totul să fie perfect în ziua cea mare.

Sfaturi pentru alegerea furnizorilor

Fie că aveți rezervată locația sau urmează să vă hotărâți în ce cadru ați vrea să se desfășoare nunta voastră, organizatorul te va ajuta. Vă poate prezenta o listă cu locații care se încadrează în cerințele voastre sau în cazul în care rezervarea este deja făcută, acesta va purta discuții cu reprezentanții localului și se va asigura că totul este bine organizat.

Nu întâmplător am început cu localul. Din punctul nostru de vedere, acesta este cel mai important furnizor. Este esențial ca reprezentanții restaurantului pe care l-am ales să înțeleagă dorințele mirilor și în același timp să simțim deschidere și că o să va sară în ajutor în ziua nunții, atunci când ceva nu merge bine.

Lista celor trei furnizori foarte importanți este completată de formație/band și echipa de foto-video. Referitor atât la formație cât și la fotograf/videograf, weeding planerul vă poate sfătui să faceți cea mai bună alegere. După ce analizați propunerile și vă hotărâți asupra lor, organizatorul vostru va păstra legătura cu ei în permanență până în ziua nunții, și astfel se va asigura că vor fi prezenți la ora stabilită și veți beneficia de serviciile promise de aceștia.

Conceptul sau tema nunții

V-ați ales locația, aveți echipa de foto/video și formația muzicală. Acum ne vom îndrepta atenția spre conceptul nunții și modul în care veți dori să arate. După o discuție cu wedding plannerul, veți observa că acesta fie vă va oferi un chestionar pe care să îl completați, fie vă va adresa direct întrebările. Ei bine, scopul acestei discuții este de a afla mai multe despre voi, să înțeleagă ce vă place și ce anume vă reprezintă.

După stabilirea conceptului, acesta se va asigura că poate aduce în același loc elementele de care aveți nevoie, ca nunta să se desfășoare în cadrul dorit de voi.

Alegerea elementelor de decor

Orice mireasă are în minte o imagine a nunții ideale. Împreună veți stabili în ce măsură poate fi îndeplinit visul vostru. Alegerea florilor, stabilirea designului aranjamentelor florale și a sălii, foto corner, mărturii și toate elementele de decor, pe care cei mai mulți dintre invitații tă le vor observa, sunt trecute în caietul de sarcini al wedding plannerului. Se asigură că totul arată așa cum v-ați dorit.

Ziua nunții – Planificarea

Am ajuns la ziua nunții. Planificarea întregii zile cred că este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le facem. Sunt extrem de multe detalii pe care nu ai cum să le ții minte fără un desfășurător, realizat pe ore, în care este foarte bine stabilit cine și ce are de făcut. Împreună cu wedding plannerul veți stabili lista lucrurilor de care aveți nevoie în ziua nunții și cine este responsabil pentru acele sarcini. Este ziua în care totul trebuie să fie perfect.

Înainte de a încheia, vrem să vă mulțumim că ați rămas cu noi până la finalul articolului. 🙂

Cu siguranță acum înțelegeți mult mai bine cu ce se ocupă wedding plannerul și care sunt beneficiile de care vă puteți bucura în momentul în care apelați la serviciile lui.

Alegeți inspirat și prețuiți timpul vostru.

Cu drag,

Echipa Decro

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do