Noțiunea nunți de poveste am tot întâlnit-o de-a lungul timpului și de fiecare dată, atunci când vine momentul mult visat, fiecare dintre noi dorim să aducem un plus de diferențiere nunții noastre, astfel încât totul să fie la superlativ. Pe această dorință ne-am bazat când am creat conceptul evenimentului ‘’Bride to be’’.

Ne-am dorit să împărtășim din experiența noastră, cu viitoarele mirese. Începutul a fost unul timid dar bucuria cu care facem lucrurile ne încurajează și ne dă energia de a ne gândi să pregătim și o următoare ediție. 🙂

Și pentru că știm cât este de importantă informația, am mers mai departe. Am lansat provocarea și altor furnizori de servicii pentru nunți, de a ne vorbi despre munca lor, în cadrul evenimentului.

 

Emoțiile din 29 Aprilie 2018

Primul eveniment ‘’Bride to be’’ a avut loc în Bacău, în data de 29 Aprilie 2018. Emoția evenimentului încă o simțim și e normal. Au răspuns invitației oameni faini și adevărați profesioniști, care au fost acolo nu doar să ne vorbească cât de important este serviciul lor ci să ajute miresele cu cele mai bune sfaturi.

Despre aranjamente florale cu teme inspirate din natură și frumusețea florilor naturale, ne-a vorbit cu multă plăcere Iulia Iacob. A reușit cu brio să ne dăruiască tuturor câte o picătură din pasiunea ei.

Datorită fetelor de la SysPhoto&Design, Iulia și Alina, am surprins miresele prezente la eveniment în cele mai frumoase cadre. Au o bucurie aparte de a capta amintiri cu ajutorul aparatului de fotografiat și ne-am bucurat tare mult să le avem alături de noi.

Răzvan Mănăilă ne-a povestit cu zâmbetul pe buze despre videografie și cât de important este să facem alegerile corecte. Nu am putut să nu remarcăm pasiunea și implicarea lui dar și dorința de a ieși totul perfect. Ceea ce reușește să facă cu ajutorul imaginilor este magic. Despre nunți de poveste și alte noțiuni asemănătoare, ne poate vorbi la nesfârșit. Nu puține evenimente de acest gen i-au trecut prin obiectiv. 🙂

A fost o duminică frumoasă, unde noțiunea nunți de poveste a fost conturată și susținută cu ajutorul lor. Informațiile stau la baza unui eveniment reușit și a unor decizii corecte.

 

O Sâmbătă diferită

Și uite așa am dus mai departe informația, de data aceasta, în Iași. Pe 5 Mai a avut loc cel de-al doilea eveniment ‘’Bride to be’’. Cu același entuziasm și multe emoții constructive, am continuat să ne asumăm rolul de mesageri și formatori de ” nunți de poveste.

Planul a fost același: să aducem în fața voastră oameni cu experiență, care sunt implicați direct în desfășurarea nunților.

Ben Benois a fost primul care a răspuns invitației nostre. Este omul care stropește petrecerile cu cele mai potrivite amestecuri de băuturi și cu siguranță veți ține cont de informațiile lui atunci când faceți alegerea barului pentru nuntă.

Despre păstrarea amintirilor într-o formă plină de viață și de energie amestecată cu o dinamică continuă, pe care le păstrează vii și prezente peste ani, ne-a vorbit Petruț Savin. El a fost alături de noi în Iași și astfel miresele și-au putut clădi criteriile după care ar trebui să aleagă un videograf.

A fost o experiență frumoasă, pe care ne dorim să o repetăm. Nunți de poveste nu este doar o noțiune ci chiar se pot organiza evenimente memorabile. La baza acestora stau decizii corecte, informații și oameni potriviți.

Dacă nu ai luat parte la ‘’Bride to be’’ și ai întrebări pentru noi, le așteptăm cu drag în comentarii sau pe office@decro.ro.

 

Cu drag,

Echipa Decro.

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do