Frumusețea evenimentelor este dată de oameni. Ei bine, pe ideea asta am mers și noi când ne-am ales invitații. Știm că miresele prezente la Bride to be vor să afle informații de la oameni talentați și pasionați de ceea ce fac. Așa sunt și invitații noștri -adevărați profesioniști și de-a dreptul pasionați de ceea ce fac-.

Este o plăcere să îi avem alături de noi. Cu siguranță informațiile lor vă vor fi de mare ajutor. 🙂

Tot ce ne-a rămas de făcut este să vi-i prezentăm, de data aceasta, în scris, iar pe 29 Aprilie, în Bacău, veți avea ocazia să povestiți alături de ei.

Răzvan MănăilăMotion Frames by Razvan Manaila

Răzvan este un videograf care te va surprinde nu doar cu pasiunea și implicarea lui, ci și cu dorința de a ieși totul perfect. Atent la orice scenă ce ar putea deveni un cadru memorabil, dar totodată ‘’invizibil’’, are puterea de a surprinde foarte bine emoția, dragostea și distracția unei petreceri.

Prezent peste tot și nicăieri, povestea pe care reușește să o scrie cu ajutorul imaginilor este întotdeauna o surpriză plăcută. Faptul că nu ți-l vei aminti prin jurul tău, este o mare calitate.

V-am putea povesti foarte mult despre el, dar mai bine vă lăsăm să-l descoperiți la Bride to be– Bacău. Este un om fain, care va avea multe informații prețioase pentru noi. 🙂

Dacă ai întrebări pentru el sau vrei să afli după ce criterii ar trebui să alegi un videograf, vă așteptăm alături de noi.

Iulia Iacob – JurcaMugur de ZOF

Vă facem cunoștință cu Iulia. Din pasiunea ei nemărginită pentru natură, lemn și flori, a luat naștere Mugur de ZOF.

Suntem atrași de oamenii plini de pasiune, care vibrează și trăiesc frumos, iar Iulia asta face la evenimentele ZOF, cu ajutorul florilor. Abordarea ei creativă și originală scoate la iveală frumosul din lucrurile simple. Liniile bine definite, texturile vaselor ei și multă natură, așa se semnează Iulia și al ei ZOF.

Finețea, talentul și mult rafinament, toate acestea se regăsesc în persoana ei. Veți vedea. 🙂  

Ne dorim să vă dăruim o picătură din pasiunea ei, la Bride to be– Bacău, din 29 Aprilie.

Abia așteptăm să ne povestească despre dragul de flori naturale și cum puteți face alegerile corecte pentru voi.

Sysphoto&design

Două surori, o singură pasiune: Fotografia.

Ele sunt Iulia și Alina. Am avea tendința să spunem că fac fotografii. Ei bine, ele reușesc să ducă fotografia la un alt nivel. Captează amintiri de care te poți bucura peste ani. Sunt atât de pasionate de ceea ce fac încât nu se vor mulțumi niciodată cu o simplă fotografie, ci cu o explozie de sentimente surprinse într-un cadru.

Au acceptat provocarea de a transpune evenimentul nostru în imagini. Vor fi acolo să ne surprindă în cele mai frumoase ipostaze.

Pe 29 Aprilie, ne vedem cu ele și restu invitaților, în Bacău, la Hotel President.

 

Dacă ai întrebări pentru oricare dintre ei sau vrei să afli noutăți din domeniu, te așteptăm la Bride to be. Este un eveniment cu și despre mirese, unde vom discuta despre nunta ta, de la aspecte organizatorice și până la decorațiuni.

 

P.S. Sfaturile sunt incluse în prețul biletului. 🙂

Eveniment Bacău: https://www.facebook.com/events/435935283529099/

Eveniment Iași: https://www.facebook.com/events/1594449337290194/

Rezervări: https://goo.gl/forms/KEvJIkfQWbKhn7kH2

 

Cu drag,

Echipa Decro.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do