Pregatiri nunta

De cele mai multe ori, mirii aproape că nu își dau seama că scopul de a organiza o nuntă este diferit de ideea general valabilă:

” Pentru că ne iubim! „

Nunțile sunt în esență o petrecere de celebrare a noii familii, doar că drive-ul cu care se organizează o nuntă, alegerile făcute din același drive sunt cu scop diferit.

scopul 1 – Nunta este realizată cu scopul de a mulțumi familia.

Tinerii sunt de ceva vreme împreună și se cere o nuntă, este cazul și timpul. Sau mirii „au o vârstă ” și le-a cam sunat ceasul…acum ori niciodată!!!!

Pregătiri mireasă

scopul 2 – Nunta este realizată pentru invitați

Ei să fie mulțumiți, că dacă este așa și noi suntem !

În această situație, programul, mâncarea, băutura, muzica, mărturiile și *gâdileala sunt achiziționate din această perspectivă. Scapă minunatele flori câteodată, rochia, fotograful și videograful din această bulă, dar ce să vezi, este că ei tot asta vor amprenta în amintirea mirilor.

scopul 3 – Nuntă pentru bani

Acest scop a pierdut mult teren în ultimii ani daaaaaaar…. mai avem, mai avem!

Nu e nimic rău în asta, fiecare cum alege, doar că e bine să știm și noi, organizatorii de nuntă. Nu furnizorii, organizatorii …. cei ce vă recomndă furnizorii , not the same! Nu de alta dar să dea omu’ un ban în plus un invitat *special sigur contează, sau pupături și mulțumiri infinite de minim 5 ori în aceeași seară sigur iar contează. Deci *Let us know și rezolvăm!

scopul 4 – Nuntă pentru suflet

Acest scop cere investiții, pentru că sufletul este mare și are multe dorințe, nevoi și idei. Nouă ne plac sufletele mari, iar pentru asta avem nevoie de o discuție lungă, emoționantă și clară în care vom programa multe alte discuții dar mult mai organizate.

Nuntă – mire și miresă

Wedding Planner-ul știe încotro să vă îndrume, are și abilitățile și cunoștințele necesare pentru asta. Important de știut, că oricare ar fi scopul nunții tale, este foarte, foarte greu să ajungi fără susținere. Iar la final, dacă nu îți angajezi un wedding planner, vei spune

A fost frumos, băi da chiar foarte frumos a fost…. doar că nu aș mai face-o încă o dată !

Enjoy your wedding day!!!!

Cu drag,

Raluca Sandu #iamyourweddingplanner

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do