Când cauți o idee despre ce cadou ai putea oferi cuiva apropiat, îți dăm noi o idee. Bijuteriile florale. Și îți spunem și de ce merită să te gândești în primul rând la un cadou diferit. Sunt valabile și dacă vrei să porți tu ceva diferit!

Unicitate

Bijuteriile florale nu sunt accesorii de sine stătătoare, care să poată zace pe rafturile unui magazin până se prăfuiesc sau până ajung la ele acei cumpărători care se identifică cu designul și ceea ce transmit ele.

Bijuteriile florale sunt accesorii și cadouri care se realizează pe comandă, sunt proaspete, vii. Mai mult decât atât, sunt unice prin design și compoziție. Sunt un produs nou pe piață, iar în România este cel mai proaspăt concept de design din industrie. Cel care le va purta va ști sigur că poartă un accesoriu unic, creat special pentru el. Și că persoana care a oferit-o s-a gândit la ea cu mai mult interes și dorința de a oferi ceva mai mult decât un cadou convențional. Vestea bună este că unele produse pot fi repurtate în funcție de materialele flosite, deci de comanda dată. Un florist priceput va ști să facă și asta.

 

Accesoriu personalizat

Bijuteriile florale oferă celor care le aleg marele avantaj de a le personaliza în funcție de personalitatea și caracterul persoanei care le va purta. Nimic nu este aranjat întâmplător și nici o floare nu va fi prinsă în bijuterie fără ca aceasta să însemne ceva pentru cel care o poartă. Florile naturale oferă energie și se armonizează cu atitudinea și întreaga impresie pe care o emană cea care le poartă. Prin urmare, fiecare detaliu din aranjament și din întreg accesoriul este croit de mâna designerului floral, astfel încât să vină ca o completare a caracterului și a trăsăturilor care definesc purtătoarea.

Unde le purtăm?

Pentru cine îndrăznește suficient de mult, ele pot fi purtate în orice context. Însă majoritatea femeilor aleg să le poarte la evenimente, unde atmosfera este una festivă și mai extravagantă. Nu există context în care florile să nu își găsească locul sau să fie un detaliu nepotrivit. Ele își fac loc cu măiestrie, grație frumuseții și gingășiei lor. La fel se întâmplă și atunci când le porți ca și bijuterii florale. O nuntă, o recepție, o petrecere de Crăciun sau de revelion, toate aceste contexte sunt momentul perfect să încerci să te diferențiezi purtând flori naturale.

Farmec și detalii surprinzătoare

Trendul bijuteriilor florale este abia la început, dar cine le-a purtat o dată a înțeles cât de mult pot impresiona acestea și cat de speciale sunt, mai ales prin prisma faptului că au viață și sunt asemenea unui lucru prețios de care te poți bucura o perioadă limitată de timp. Întrucât ele trăiesc pentru momentul în care le porți și apoi fac loc următoarelor bijuterii florale, lucrul acesta face ca purtarea lor să fie cu atât mai spectaculoasă.

Bijuteriile florale Decro

Pasiune noastră pentru flori ne-a determinat de mult să creăm bijuterii florale și să învățăm să le integrăm în ținutele noastre, fie la evenimente, fie într-o zi oarecare, atunci când am trăit nevoia să ne simțim speciale.

Creativitatea noastră nu are limite, iar bijuteriile florale Decro sunt pe cât de diverse, pe atât de unicate și deosebite. Ne jucăm cu texturile florilor și le dăm acea doză de personalitate care să o completeze și să o evidențieze pe a voastră.

Îndrăznește să fii altfel! Poartă flori naturale! Fii naturală!

Cu drag,

Echipa Decro

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM