Mirosul de sărbătoare e împrăștiat la fiecare pas, prin oraș și prin magazine. Atât de multe opțiuni și totuși atât de puține idei de cadouri pentru Crăciun.

Înțelegem foarte bine cum este să te înarmezi cu răbdare și să iei plin de curaj și speranță toate magazinele la rând în căutarea cadourilor de Moș Crăciun, dar în cele din urmă mai nimic să nu ți se pară a fi foarte potrivit.

Articolul de azi este plin de idei de cadouri pentru Crăciun, vii, colorate și cu parfum festiv. Este menit să vă scurteze lista de potențiale opțiuni sau să vă ofere idei noi.

“Moments box”

A luat viață în atelierele Decro fix într-unul din aceste momente. Ne doream să oferim un cadou complet, inedit și în același timp să avem posibilitatea să îl personalizăm în funcție de afinitățile persoanei pentru care era pregătit. Și cum florile pun în valoare orice produs, nu ne-a fost foarte greu să alegem celelalte componente ale cadoului. Am început cu sticle de vin din sortimente alese, am continuat cu diverse tipuri de cafea, până la cosmetice și bijuterii. Puteți alege și varianta cu ceva dulce, vă garantăm că va fi un cadou gustos :). Așa am creat un cadou complet, perfect atât pentru doamne cât și pentru domni.

Decorațiuni spectaculoase pentru Crăciun

Luna Decembrie aduce cu ea o multitudine de trăiri și mirosuri specifice. Mirosul de brad este în topul listei și ne învăluie pe toată perioada sărbătorilor de iarnă. Îl aducem în casele noastre prin diferite moduri.

Coronițe de brad

Coronițele pentru masă și cele pentru ușă nu sunt doar un element de decor ci și un simbol al Crăciunului. Alegem să ne bucurăm de ele atât în casă cât și afară, înfrumusețând ușa de la intrare sau o masă pregătită pentru a aduna în jurul ei familia și oamenii dragi. O idee de cadou excelentă pentru aproape orice persoană pe care vrei să o surprinzi.

Decorurile cu lumânări

Lumânările în acestă perioadă vor fi învăluite în parfumul crenguțelor de brad. Sigur în timp ce citești te-ai gândit la acea persoană din viața ta care iubește să aprindă lumânărele la ea acasă. Ei bine, uite așa ai mai găsit o idee de cadou :).  

Bijuterii din flori naturale

Dacă ai ales să oferi bijuterii din flori naturale cu siguranță cadoul tău va fi extrem de apreciat. Alege florile care îi plac sau culoarea ei preferata și crează un accesoriu ce va deveni un cadou unic.

Brăduți naturali gata împodobiți

Fie că alegeți unul de dimensiuni reduse sau unul ceva mai mare, dacă este împodobit de către Decro și este oferit cu dragoste, cu siguranță va înfrumuseța orice încăpere. Este un cadou clasic, specific sărbătorilor de iarnă, dar fiindcă va trece mai întâi prin mâna designerilor noștri floriști, va fi transformat într-unul spectaculos.

Dacă ideile noastre ți-au fost de ajutor și te-au inspirat, te rugăm să ne lași feedback în secțiunea de comm-uri. Indiferent de ce vei decide să oferi celor dragi, optează pentru un cadou special, personalizat, pe care să îl dăruiești din toată inima. Și…pentru cei care nici acum nu s-au decis încă…nu uitați de flori :). În cazul în care considerați că nu ați găsit cadoul ideal, un buchet de flori special vă va salva negreșit.

Cu drag,

Echipa Decro

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM