Astăzi intrăm în culisele Decro, unde vom descoperi momente frumoase și amuzante, care fac parte din organizarea nunții, care leagă prietenii și aduc satisfacție.

Ne place să vă îmbiem să vă îndrăgostiți de flori naturale, de parfum, de texturi, de viața din ele. Publicăm imagini cu produse florale realizate de noi, cu nunți în care magia culorilor și a florilor susțin personalitatea mirilor noștri.

Pentru noi, cea mai de preț răsplată este atunci când oamenii înțeleg și apreciază ceea ce promovăm zi de zi prin munca noastră. De aceea, ne dorim să vă aducem mai aproape de ceea ce înseamnă Decro și vrem să vă prezentăm poveștile nunților noastre. De-a lungul timpului am avut ocazia sa lucrăm cot la cot cu mirii noștri, sau am colaborat cu toți cei implicați în nunta lor pentru a le îndeplini așteptările legate de organizarea nunții. Avem povești în care contribuția noastră a fost în toată partea de organizare și planificare, de la primul până la ultimul detaliu, dar și povești cu implicare punctuală, însă cu la fel de multă dedicare și dragoste.  

Vezi aici mai multe imagini de la nunta lor:  Abordare îndrăzneață, puternică, în nuanțe de mov, roz și albastru 

Mirela și Alex –  idei originale

Pentru astăzi, am ales capitolul dedicat Mirelei și lui Alex. Un cuplu care avea nevoie de cât mai multe informații despre cum va arăta nunta lor. Ca și wedding planner, când lucrezi cu oamenii, este necesar să înțelegi fiecare personalitate și să îți adaptezi stilul de abordare după fiecare caracter. Este unul din pilonii după care Raluca se ghidează atunci când deschide ușa noilor clienți. Tot ea ne va relata în rândurile de mai jos, detalii despre cum a evoluat organizarea nunții celor doi. O să vă placă. 🙂

“Mirela și Alex…Doi tineri foarte serioși, cu așteptări mari, meticuloși de fel și cu multe întrebări la care așteaptă răspunsuri concrete. Un cuplu care nu riscă și preferă siguranța. M-am conformat și am pus împreună la punct un plan de bătaie. Inițial am discutat despre partea de floristică și decorațiuni. Alegera finală a fost o abordare îndrăzneață, puternică, în nuanțe de mov, roz și albastru.  

Aranjamentele florale au fost concepute în jurul florilor de hortensia și solidago în nunanțe de albastru, cu santinie verde, gerbera și celosia cyclam, eustoma și frezii mov.  Acestea au stat la baza alegerilor pentru a obține un decor în nuanțe de indigo și roz prăfuit. Detaliile au stat în accente de aster albă, amaranthus burgund și hypericum verde. Puse împreună în concepte sugestive, au înfrumusețat locația nunții din cadrul Hotelului Trotuș, Onești. Și au jucat un rol creativ în toată organizarea nunții.

Situații în care îți dai seama că ai nevoie de ajutor în organizarea nunții

Totul era stabilit pe partea de floristică, până în ziua în care cei doi îmi cer ajutorul pentru organizarea zilei în care va avea loc nunta. Nașii le pregătiseră o surpriză muzicală, iar acest lucru presupunea o coordonare amănunțită între formație, servirea felurilor de mâncare, pauze și noua surpriză muzicală.

Așa am ajuns sa le fac planning pentru organizarea nunții, începând cu dimineața zilei în care vor spune ”DA”, până la finalul nopții.

La degustarea de dinaintea nunții sunt „avertizată” că nașul este un tip meticulos, atent la detalii și cam riguros. 🙂 Care credeți că fost rezultatul interacțiunii noastre? Ne-am despartit ca adevărați prieteni, iar în cele din urmă, nașul împreună cu soția și fiica lor, s-au dovedit a fi o familie minunata! Concluzia….îmi plac oamenii meticuloși și atenți la detalii.

Ziua nunții începe liniștit, cu emoții care s-au transformat ușor în îmbrățișări și urări de bine. Agitația începe odată cu momentul în care mirele ajunge acasă la mireasă. Tot aici se pierde și noțiunea timpului, și firea…de bucurie, bineînțeles. 🙂 În aceste momente, ca și în cele de la biserică, până și pentru noi ca wedding planneri emoțiile sunt prea mari și ne copleșesc 😇✨.

Ce face un wedding planner seara la nuntă?

Nu vreau să vă duc prin toată ziua nunții, dar vreau să vă spun ca e musai să aveți acolo pe cineva care știe să stea cu ochii pe ceas, care se împrietenește cu familia voastră și reușește să coordoneze cațiva zeci de oameni în direcția planificată dinainte. Vreau să vă spun că nu le puteți face pe toate, că oricum cineva organizează și ziua și noaptea nunții voastre și de preferat este să o facă cineva care știe cum să managerieze toate acestea.

Sunt întrebată deseori ce fac seara la nunți. Câteodată și eu mă întreb! Ce știu este că nu stau o clipă și după noaptea cu pricina, o durere serioasă de picioare îmi dă bătăi de cap…deci ceva sigur fac! 🙂

Locație nuntă decorată cu aranjamente florale, așa cum au fost stabilite până în cele mai mici detalii – checked. Siguranța că toți invitații au loc și sunt multumiți de locurile lor, învârteala de la o masă la alta, sau suplimentarea cu locuri – checked.

P.S. În timpul acesta am grijă de colegii mei din stuff, care trebuie să mănânce înaintea invitaților. Forograful și videograful deja au alergat o zi întreagă alături de miri, iar formația trebuie să înceapă în forță în curând.

Antreul îl recomandăm înainte de primul dans, organizarea momentului, fum, lumini, formație – checked. Lumea deja se destinde, începe petrecerea, lucrurile reintră în timpul planificat. Se organizează poate surpriza, sau poate îi lăsăm să se distreze doar – .checked

În tot acest timp rochia e prea lungă. Mereu este! Foarfecă, agrafe, ac, ața albă – checked. Urmează pauze, felul următor, poate o altă rochie :),  confirmarea că a venit tortul în bucătărie – checked. Și aici se liniștesc apele…Cât să fie? 2.00 – 3.00 am? Cam așa. Spre final lucrurile sunt mai simple. Se aruncă buchetul, se dă jos voalul, se pune o pălărie din flori naturale 😉 – checked.

Ceea ce am scris mai sus, e de fapt ceea ce pe moment nu îmi amintesc când apare întrebarea: ”Ce fac noaptea la petrecere?” Însă după cum vedeți, organizarea nunții e o treabă serioasă!

Totul e minunat când se termină cu bine

Revenind la Mirela si Alex, totul a ieșit minunat, coordonarea a fost adaptată pentru invitați și surpriză, iar nașii de-a dreptul delicioși și încântați!

La final, am stat și m-am întrebat, ca după toate evenimentele de altfel, oare cum se descurcau fără organizarea noastră?

Cu drag,

Echipa DECRO

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do