Dragii mei, este timpul pentru o nouă poveste de nuntă!

Am fost convocată de doi miri frumoși și pozitivi într-o lună de primăvară, cam pe vremea asta,  să fi fost cu 8 luni înainte de marele eveniment. Pentru că știau că suntem buni și pe partea de planning au decis că primii furnizori de servicii cu care trebuie să vorbească este echipa Decro.

Primul „șoc” a venit rapid, când ne-au zis ne-am hotărât să ne căsătorim, dar la eveniment vom sărbători două lucruri… sunt însărcinată! spune Carmen.

Decro_nunta mac(37)

Primul pas pe lista noastră – tema nunții

Pe capul familiei îl cheamă Năsturaș… și ce să vezi… normal că am ales să ne concentrăm atenția pe nasturi pentru nunta-botez. Și pentru că un prunc frumos stătea să se nască am ales un element care să-l identifice și să-l reprezinte: macul.

Decro_nunta mac(32) Carmen și Vali au fost foarte deschiși și relaxați, au avut încredere deplină în noi și nu ne-au refuzat nici o propunere. Am bugetat mereu totul înainte și ne-am consultat cand interveneau costuri prea mari pentru anumite produse sau servicii.

Culoarea predominantă și elementele de detaliu

Am ales să folosim roșu, pasiunea dintre ei deja făcându-și prezența în discuțiile noastre, iar macul a fost elementul nostru vedetă.

Decro_nunta mac(11)

Am hotărât să nu încărcăm imaginea nunții dar totuși aceasta să rămână impregnată în mintea invitaților cu ajutorul unui element abstract dar viu – macul din hârtie. Astfel am ales să lucrăm cu Diana de la Bliss by Paper Flowers Franchise, care ne-a făcut maci mari din hârtie, supradimensionați (pentru că iubim florile naturale). Anemonele au luat locul macilor pentru buchetul de mireasă și accesoriile florale, printre care și crengile înflorile cu anemone naturale care  ne-au  ajutat să facem un decor de poveste.

Decro_nunta mac(5)

 

Fotografii au fost excelenți (WPA), Carmen a ales muzica, Vali barmanul (Stefan de la Bar Events), tortul l-am ales împreună ( de la Dessert), un bijutieri din Iași ne-a făcut verighetele la super pret, Vali a ascultat și si-a luat pantofii potriviți, bebe s-a născut sănătos și fericit, rochia a fost croită special pentru o mămică care alăptează devotat… iar noi ne-am făcut de cap 🙂

Decro_nunta mac(33) Am avut foarte puține restricții, am cerut mereu aprobare pentru orice trăsnaie iar invitații au primit una dintre cele mai frumoase mărturii de nuntă, plină de semnificații simbolice – o mini trusă de cusut pentru călătorie, care simbolizează o poveste creată de noi,  o poveste a aței care coase năsturașii și un destin frumos în trei.

Totul a fost perfect, cei de la Restaurant Antik Haus din Bacău ne-au lăsat să ne punem în scenă toate dorințele iar acum Carmen și Vali spun că au avut cea mai frumoasă nuntă din Bacău 😉

 

Vezi mai multe imagini

  1. aprilie 29, 2015

    Sunteti cei mai priceputi si cei mai originali

  2. aprilie 29, 2015

    Ralu esti minunata!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do