Cum vara a cam trecut, profit de ultimul week-end de august pentru a vă spune povestea unei nunți, care avea menirea de a vă răcori, dar nu cred că mai este cazul 🙂 Îmi doresc de mult să vă povestesc despre acest eveniment dar timpul nu îmi este prieten in perioada aceasta.

O nunta de vara cu lamai

Povestea florilor nobile

Se făcea să fie anul trecut, undeva prin martie, la unul dintre târgurile de nunţi. Mirii mei, aflati în vacanţă în Romania, au descoperit târgul şi au venit la el, unde ne-am şi cunoscut. Deși s-au speriat iniţial când au intrat acolo, au răsuflat uşuraţi cand au descoperit standul Decro si când au descoperit că suntem pe aceeaşi lungime de undă. Mi-au povestit că  nu am fost singura agenţie de la care au cerut oferta, dar am fost singura cu care s-au putut înţelege, legat de concept. Au descoperit cu stupoare că li se spune că un aranjament din crizanteme nu se pretează la o nuntă și că trebuie o floare nobilă. Dragilor, toate florile sunt nobile, toate sunt vii si toate au farmecul lor. Nu există să nu se preteze vreo floare la un eveniment cum este nunta, totul depide de voi și de maestrul vostru florar care trebuie și poate să pună în valoare orice floare, pardon plantă, pentru că se pot face minuni și din frunze. Așa ca, Valentina si Ben au vrut musai crizanteme si au avut!

Aranjament floral nunta crizanteme

Am fost foarte bucuroasă să-i cunosc. M-a încântat faptul să ştiau foarte bine ceea ce vor. Erau extrem de informați și aveau o gramadă de planuri pentru nunta lor. A fost ușor să punem la punct toate cele necesare.

Decoratiuni nunta galben

Valentina s-a ocupat de multe detalii pe care le-a realizat cu mâinile ei și mi-au adus o gramadă de accesorii din hârtie și acril din Londra pe care sa le punem pe mesele invitaților și în sală.Și-au făcut invitațiile singuri, mărturiile și numerele de masa. Au avut noroc și de o altfel de lume, cea în care traiesc,  care i-a încurajat cu materiale accesibile și ușor de găsit. Nu știu dacă v-am spus, dar Valentina și Ben locuiesc în Londra.

Aranjament sala nunta galben

Una peste alta conceptul a fost foarte clar, mult galben, limeuri și lămâi și bineințeles controversatele crizanteme. Au vrut totul fresh, fara prea multe încărcături dar accesorizat. Până și masa de dulciuri a trebuit să fie cât se poate de galbenă… așa că și mare parte din dulciuri au ajuns tot din Londra.

Candy Bar

Până și accesoriile pe care le-au avut în buchet Valentina și nașica mi-au fost aduse de ei, știau că le vor de la prima discuție.

Buchet mireasa galbencu verde

Valentina a fost o mireasă pretențioasă, dar doar pentru că știa extrem de bine ce vrea și pentru că a trăit mereu cu un sentiment că în România oamenii nu-și prea fac treaba. Un sentiment pentru care nu am cum sa o condamn, e greu cu serviciile pe la noi! Ben i-a fost mereu alături și au căzut de acord în toate hotărârile luate în privința nunții lor. Ben a fost cel care a echilibrat toate deciziile și care și-a păstrat calmul indiferent ce s-a întamplat.

O nunta de vara cu lamai

Nemulțumirea Valentinei a fost covorul de la biserică, care trebuia să fie alb sau galben, lucru cam greu de găsit, covor care a fost pufos și peste care a pășit greu spune ea. Pe mine m-a amuzat, nu pentru că nu i-am dat dreptate ci pentru că atât de bine a controlat lucrurile. Ei au fost genul de oameni care nu au avut nevoie de un wedding planner, au fost extrem de organizați și extrem de pregătiți pentru acest evenimnet. Un organizator le-ar fi ușurat viața, nu zic nu, dar s-au descurcat de minune și așa!

Arajament masa prezidiu

Valentina și Ben sunt genul de clienți pe care ți-i dorești pentru că nu trebuie să cercetezi prea mult în sufletul lor să vezi ce își doresc.  Cu ei am fost mai mult un executant al dorințelor foarte bine conturate. Norocul lor că m-au găsit și al meu că am întâlnit o noua categorie de miri!

One Trackback

  1. […] De pe 1 iunie și până pe 1 august aveți la dispoziție 8 weekend-uri în care să sărbătoriți marele pas al vieții voastre. Cererea este mare în această perioadă și probabil și prețurile pentru toate serviciile vor fi mari. Oricum, în această perioadă, aveți șansa să vă bucurați de o nuntă în aer liber, fără prea multe surprize neplăcute din parte vremii. Și recomandările noastre…nuntă în iunie cu multe cireșe,   1 iunie- O zi pentru Oameni Mari, Iulie răcoros la o nuntă cu lămâi. […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do