Ne întâlnim la un targ de nunţi din Bacău şi ne împărtăşim pe scurt ideile despre cum vedem noi un eveniment. Le spun că îmi place să mă  inspir din personalitatea mirilor mei şi din pasiunile lor iar Flori şi Ciprian răspund imediat, fără să se consulte dar la unison „noi suntem pasionaţi de biciclete!

O nunta cu biciclete, bujori, hedera

O nuntă pe biciclete pe repede-înainte

„Perfect!” zic, deci putem să punem piese de bicicletă pe mese, să folosim roţi  şi să creăm grafica în aceeaşi direcţie. Se uitau la mine şi zâmbeau puţin surprinşi. Cred că nu prea le venea a crede că cineva le propune asta. Erau încântaţi pentru că văzusera pe Decro două culori pe care nu le mai găseau nicăieri şi pe care şi le doreau nespus. Galbenul şi verdele de primăvară erau pe lista lor pentru nunta din mintea lor. Discuţia se termina rapid cu toate că am pus la cale aproape toată nunta în mintea mea…trebuia să mai primesc acordul lor. Rămâne să mă sune ei şi să ne revedem. Asta se intampla prin martie iar nunta lor era pe 18 mai…aveam destul timp! Ce spuneţi voi că primesc un telefon cam pe la începutul lui mai! Aoleu mi-am zis eu ….aşa târziu???

Pe biciclete la cununia civila

Capcana preţurilor

Flori şi Ciprian au vrut să se organizeze singuri dar au realizat că nu au suficient timp să o facă. Ca mulţi alţii, au căzut în capcana de care mă lovesc destul de des, crezând că onorariul pe care îl percep pentru  o petrecere de nuntă atât de complexă va fi cu siguranţă peste bugetul lor. Dar, surpriză! Atât lor cât şi vouă vă spun că sunt un mare fan al bugetelor mici care de obicei nasc cele mai inovatoare idei. Îmi place să îmi implic mirii în nunţile lor şi să găsim soluţii mai ieftine….dar asta înseamnă şi mai multă muncă este adevărat! 🙂

La următoarea întâlnire cu Flori şi Ciprian punem pe hârtie toate aspectele ce urmau să fie puse în scenă în ziua nunţii, pe 18 mai. Am lucrat foarte mult împreună. Au făcut rost de o gramadă de elemente de biciclete, demontând bicicletele întregii  familii şi vecinilor:). Au pregătit flori din gradina lor, au lucrat paharele de miri şi plicurile singuri după ce am hotărât împreună cum trebuie să arate. În concluzie, bugetul a fost unul super avantajos.

Pahare personalizate cu biciclete

În sală a domnit galbenul, cu câteva nuanţe de verde, pentru împrospătarea decorului.
Decoratiuni nunta galben, alb, verde
Bujorii şi  hedera din curtea soacrei şi a vecinilor au fost elemntele care au indulcit sala şi imaginea mirilor mei.
Aranjament floral bujori si hedera
Pentru ei şi oficialii nunţii am ales ranunculus galben şi santinia. Asta ne-au ajutat să creăm imaginea perfectă a unui cuplu care a spus „Da” vrem alceva , ceva al nostru.
Aranjament floral lumanari cununie si buchet mirease din rununculus si santinii
Ideea lor, de care nu am ştiut până în ziua nunţii, de a pleca pe biciclete la cununia civilă şi cu o gaşcă de biciclişti după ei, a fost de senzaţie.
O nunta pe biciclete
Vă felicit cu drag Flori şi Ciprian pentru unicitatea voastră!
O nunta in galben
Nu aş fi reuşit să fac un astfel de eveniment fără voi!  Niciodată nu am făcut un eveniment unic şi interesant fără deschiderea mirilor. Concluzia? Am nevoie de voi dragi miri!

One Trackback

  1. […] Dacă tot vă ziceam că sunt un fan al bugetelor mici care nasc idei creative, pe stilmasculin.ro am găsit o propunere de ţinută de mire la un preţ decent.  Am vrut să […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do