Fiecare viitoare mireasă caută să găsească cel mai potrivit organizator de nunți, care să contureze cât mai frumos și mai perfect conceptul pe care ei îl visează pentru ziua cea mare. Săptămâna aceasta am pregătit pentru voi o nouă poveste din culisele Decro. O poveste plină de naturalețe, care să vă inspire, așa cum ne dorim să se întâmple de fiecare dată când citiți articolele noastre. 🙂

 

De data aceasta, protagoniștii sunt Mădălina și Andrei, care au ales să marcheze momentul deosebit din viața lor cu o petrecere la Popas Păcurari, în Iași. Pentru că locația era bifată pe listă, a venit momentul să caute un organizator de nunți care să se ocupe de restul detaliilor și să pună povestea lor într-un decor reprezentativ tematicii pe care și-o doreau foarte mult. Așa au ajuns la noi și am făcut cunoștință cu ei și cu visele lor.

După o primă discuție, ne-a fost foarte ușor să observăm că sunt doi tineri la fel de exigenți ca și majoritatea mirilor care ne-au trecut pragul. (am început să credem că avem lipici la oameni care se aseamănă foarte mult cu noi pe latura profesională. 🙂 )

Mădălina și Andrei își doreau o nuntă altfel, mai deosebită, care să emane naturalețe la fiecare pas și prin fiecare colț al locației. O nuntă naturală, cu mult verde, în care să se regăsească iubirea și fericirea. Ne-a plăcut grija cu care Andrei se preocupa de detalii și de ceea ce își dorea Mădălina.

Tematica vegetală – naturală, pozitivă și proaspătă

Ceea ce era clar pentru toată lumea era faptul că trebuie să fie o nuntă cu mult verde. Ca și organizator de nunți, pentru noi lucrurile au fost simple, întrucât avem aceeași afinitate pentru tematicile vegetale și pentru mediul înconjurător. Mai departe, a trebuit să găsim formula perfectă de a completa acest tablou natural cu flori și texturi armonioase. Deci am trecut la partea ce creație și am dat pus în mișcare ideile creative.

 

 

Aranjamente florale misterioase și curgătoare

Când ești organizator de nunți, oamenii se așteaptă să găsești nu doar soluțiile potrivite, ci pe cele perfecte. După o vizită la sală, am reușit să le explicăm mirilor ca nuanțele de verde pe care și le doreau erau nepotrivite… Le-am făcut probe, au văzut imagini și au mers pe mâna noastră. Am hotărât ca verdele nu e suficient și că mai e nevoie de o culoare ca să înveselim atmosfera, mai ales că Andrei și Mădălina sunt un cuplu plin de viață și veselie.  

De data aceasta,  am gândit aranjamentul pe bușteni de mesteacăn, compus din flori prin care să păstram liniile firești ale naturii. Am ales mov, dar din această culoare am folosit mai multe tonuri și mai multe nuanțe ca sa nu fie monoton. Culorile sunt atuul nostru și mereu le luam ca aliat în compozițiile florale. 🙂

Pe suporturile din bușteni de mesteacăn am făcut să crească crengi pline de iederă ( hedera) , din care înfloriseră bujori, dianthus și lisianthus.

Despre flori și semnificații

Florile le-am ales din mai multe considerente. Să se potrivească între ele, să fie texturi diferite dar care sunt armonioase împreună, și să transmită trăsăturile mirilor: puternici dar sensibili, curajoși și jucăuși.

În buchetul de mireasă verdele a fost susținut de plante suculente (echeverii) și de scabiosa, o floare super texturată și dinamică. Am ales un buchet de formă clasică, însă cu aceleași texturi diferite ca și la aranjamente. Am hotărât să predomine cyclamul și în felul acesta să avem un buchet curajos.

Am folosit celosia, bujori și o nuanță minunată de garoafă (dianthus), plus un accent de finețe și textură dat de astrantia – acestea încadrându-se la paleta de rozuri. În nuanța de mov clasic am ales eustoma (lisianthus), o floare cu petale fine, ca de mătase.

Elementul distinctiv – ceremonia în aer liber

Cum este de așteptat, experiența de organizator de nunți îți oferă oportunitatea să iei parte la multe momente unice și distinctive. Particularitatea nunții Mădălinei și a lui Andrei este dată de ceremonia în aer liber, care a fost oficiată de un ofițer umanist.

(https://www.facebook.com/CeremoniiUmaniste/ )

 

A fost copleșitor sa auzi jurămintele scrise de ei și împărtășite cu atât de multă emoție și sinceritate în fața familiei și a prietenilor de suflet. Totul s-a petrecut în Grădina Botanica din Iași, unde am amenajat un cadru perfect integrat în natură. Momentul a fost marcat cu plantarea unui brad, semn al iubirii lor, așa cum și ei plantează semințe de iubire unul în celalalt.

 

Comunicarea – cheia succesului

Am comunicat în mediul online, am înțeles imediat cum suntem fiecare dintre noi și a fost ușor să ne înțelegem. Noi le-am respectat strictețea, iar ei nouă creativitatea. Au avut încredere să ne ia alături de ei, sa le coordonăm evenimentul și să le fim mâna dreaptă în ziua nunții. A fost  o plăcere să lucrăm împreună și să trăim pentru a nu știu câta oară emoțiile iubirii 🙂

Cu drag,

Echipa DECRO

Photo credits:  Bogdan Sandulescu – https://www.facebook.com/BogdanSandulescu.Ro

 

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do