E acea perioadă din an în care ne cuprinde dorința de stat în casă, la adăpost de vremea capricioasă, cu o cană caldă cu ceai sau cafea în mână și cu ochii în ecranul laptopului căutând surse de inspirație pe Pinterest, în timp ce pe fundal rulează o piesă preferată. Probabil că Pinterest nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind o platformă folosită ca sursă de inspirație ce a prins extrem de bine și în România.

Ziua de Duminică este perfectă pentru liniște și echilibru, pentru a așterne pe hârtie gânduri și pentru a ne inspira din surse bogate în idei și vizualuri.

lumanare nunta

Dorințe și așteptări

Deschidem pagina de Pinterest și scriem wedding ideas, iar desktop-ul se umple instant de imagini desprinse din basme. Nici nu știi pe ce să îți oprești privirea. Atât de multă frumusețe surprinsă în câteva poze ne face sa visăm cu ochii deschiși și să ne dorim ca și nunta noastră să arate la fel. Și după minute bune de admirat imaginile spectaculoase, până la urmă ochii se opresc pe câteva fotografii care ți-au captat atenția cu detalii care îți plac. Tot conceptul pare extrem de complex de obținut și de aplicat pentru ca nunta ta să arate la fel de bine. Oare chiar așa dificil să fie?  

Ce ar trebui să știi despre nunțile de pe Pinterest

Chiar dacă arată atât de bine, adevărul este că nunțile respective sunt simple. Însă ce le face cu adevărat speciale sunt detaliile și aranjamentele florale gândite și executate astfel încât să evidețieze întregul concept. Prin urmare, nu sunt deloc greu de organizat și de obținut efectul pe care îl au acestea. Principalul factor care face diferența în acest context îl reprezintă ochiul experimentat al unui florist și al unui organizator de nunți, care să știe pe ce să pună accentul și care elemente pot face ca nunta ta să arate precum cele de pe Pinterest. Bineînțeles, în tot acest timp alegerile trebuie să respecte personalitatea si dorintele mirilor.

De ce spunem că sunt simple?

Simple în ideea de organizare și lucruri care fac diferența. Cele mai multe dintre nunțile pe care le vedem noi sunt nunți de zi, în care totul decurge degajat și relaxat, în care accentul cade pe personalitatea mirilor și lucrurile care îi definesc. Cuprind detalii care abundă de semnificații, finețe, sau uneori simplitate. Efectul de wow este creat, la fel de bine și de cadrul unde se desfășoară evenimentul. Simplitatea aceasta reflecta naturalețea alegerilor, bucuria evenimentului și dragostea dintre miri!

Elemente care fac diferența

Deși sunt foarte multe elemente care ne captează atenția atunci când “savurăm” fotografiile de inspirație, aranjamentele florale sunt cu siguranță cel mai important detaliu. Dacă nu sunteți dispuși să renunțați la ideea unei nunți de seară, lumina caldă a candelabrelor sau a lumânărilor, așternută peste aranjamentele florale completează perfect imaginea unei nunți și o poate face să arate cu siguranță extrem de rafinată și intimă. În lumina naturală a nunților de zi, decorurile florale și accentele cu note personale au un cu totul alt farmec și dau o notă diafană, transparentă și învăluită în multă delicatețe. Texturile a tot ceea ce înseamnă elemente care alcătuiesc nunta joacă un rol la fel de important. Dacă există armonie, atunci efectul nunții va fi la fel de atrăgător ca și al celor de pe Pinterest.

Inspiră-te și adaptează ce vi se potrivește!

Da, știm că sunt foarte multe idei frumoase și cu siguranță veți găsi câte ceva care s-ar potrivi perfect la nunta voastră.

Chiar dacă știi cum ai vrea să arate decorul nunții tale, apelează la persoane specializate, care să te poată ajuta și îndruma spre un concept bine integrat. Viziunea și experiența unei echipe care se ocupă de evenimentul tău te vor ajuta să creezi cadrul mult visat al nunții tale, cu atmosfera tipică nunților de pe Pinterest. 🙂

Cu drag,

Echipa Decro

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM