Toamna e aici și ne bucură cu destulă căldură cât să nu ducem dorul zilelor frumoase de care ne-am bucurat în vară, iar noi profităm de aceste momente și răsfoim sursele de informare în căutarea trendurilor preconizate pentru 2018, din sfera celor mai interesante decorațiuni pentru evenimente.

Lunile acestea, pionierii mondiali din industria creatoare de decorațiuni pentru evenimente au pregătit deja colecțiile și trendurile pentru 2018 . Ce am găsit ne-a plăcut mult și o să vă sintetizăm în rândurile de mai jos, pe bucățica noastră de foaie electronică,  idei care sperăm să vă inspire.

Flori și veselă

Nu doar florile sunt în centrul atenției în 2018, ci și vasele în care sunt aranjate acestea. Pe mese, sau încadrate în decor. Un mix între stilul vintage și piesele moderne sunt un must have al anului 2018. Sticla colorată, formele geometrice și elemente de forme și tăieturi vintage.

Elemente transparente

Designerii din domeniu sunt convinși că 2018 va asista la un val de creștere a preferințelor pentru elementele transparente, atât cu privire la decor cât și pentru ambientul general. Întreg spațiul în care se va desfășura nunta, începând cu sala de recepție cu ferestre largi și terminând cu scaunele sau aranjamentele de pe masă, toate vor abunda de sticlă transparentă care poate fi pictată, sau de detalii imprimate pe hârtie semi-transparentă. Stilul este inspirat și împrumutat din cel scandinav și va fi cu siguranță îndrăgit de cuplurile minimaliste.

Inovație

2018 aduce în prim plan un accesoriu care până acum era folosit în mare parte de Crăciun și nu pentru decorațiuni evenimente. Da, ați citit bine. 🙂 Este vorba despre coroanele de nuntă, împletite din elemente vegetale fine, precum eucaliptul cu al său miros proaspăt-dulceag și florile de câmp. Aceste coronițe vor impresiona cu siguranță oaspeții, făcând parte din gama instalațiilor florale moderne.

Locația

Fiindcă aproape orice persoană dorește să fie unică și să își scrie povestea într-o manieră care să o reprezinte cel mai bine, indiferent de eveniment, au început să fie căutate locațiile mai speciale, precum hambarele, grădinile, clădirile cu mansardă sau acoperișuri. Pentru noi este o provocare să integrăm elemente moderne într-un asemenea spațiu, însă odată îmbinate cele doua, rezultatul va fi spectaculos.

Dacă nu știi cum ai vrea să arate evenimentul tau, sperăm că te-am ajutat și informațiile noastre te-au inspirat. Este important să știi care sunt trendurile și ce poți aduce nou la nunta ta, însă mult mai importat este să vă regăsiți voi în acel stil, să vă reprezinte. Adaptează decorațiunile de nuntă la felul vostru de a fi și cu siguranță vei face alegerea perfectă.

În final, recomandarea nostră este să apelați la oameni specializați, care vă pot face cele mai potrivite sugestii și vor îmbină armonios elementele ce vă reprezintă, cu trendurile sezonului.

Cu drag,

Echipa Decro

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do