Serile au devenit mai răcoroase și parcă nici soarele nu mai are atât de multă energie. E aproape Septembrie, dar încă e timp pentru nunți, fiindcă iubirea și fericirea nu au limitări de nici un fel, așa e?  

Oricum ar fi, găsim răgaz să ne documentăm cu privire la ce vă interesează. Și așa am descoperit că v-ar plăcea să aflați câte ceva despre acele restaurante în Iași, ideale pentru nunta voastră. Dacă faceți nuntă în 2018 și sunteți curioși să aflați ce local e mai potrivit pentru voi, atunci o să vă fie de un real folos să parcurgeți articolul nostru. Sugestiile de mai jos, sunt doar câteva idei, pentru că un lucru știm sigur. În Iași nu ducem lipsă de locații pentru nuntă. 🙂

Capitol – pentru un capitol special în viața ta

Așa cum spune și motto-ul lor, locația este una special creată pentru acele capitole memorabile din viața ta. Spațiile pe care le pun la dispoziția voastră sunt elegante și cu un farmec aparte. Cele 4 restaurante: DaVinci, Monalisa, Clasic și Panoramic, împreună cu Ballroom-ul se pliază pe logistica necesară începând cu nunțile mici și până la cele de 600 de persoane.

Little Texas – amazing experience

Mai puțin cunoscută ca și locație pentru nunți, dar cu 3 locații ce depășesc așteptările oricui, complexul Little Texas are 3 spații numai bune de încadrat în povestea nunții tale. Glen Rose Ballroom cu o capacitate de 130 de persoane este plină de eleganță și strălucire. Nunțile sau evenimentele mici își vor oglindi atmosfera, atât la propriu cât și la figurat în Alamo Ballroom.

Terasa Little Texas este destinația ideală pentru cei care vor un garden wedding, aproape de natură. Rezultatul va fi cu siguranță wow.

La Castel – nunta din poveste

O locație la fel de ofertantă din punct de vedere al spațiilor pe care le pune dispoziție și care sunt în număr de 6. Un Ballroom cu o capacitate de 500 de persoane, sau Terasa Turnurilor cu un view frumos de care se pot bucura 250 de persoane. Sala Regală oferă un loc de petrecut pentru 150 de persoane, iar Sala Restaurantului La Castel e locul perfect pentru nunțile din Iași mai mici. Sala Coloanelor și Sala Venețiană sunt ideale pentru nunțile intime, cu până la 50 de invitați.

Bellaria – o locație clasică și binecunoscută

Cu 3 săli care se diferențiază ca și stil, Bellaria este o locație binecunoscută printre lista de  restaurante în Iași care găzduiesc evenimente și nunți. Sala Gourmet are cea mai mare capacitate și poate fi locul numai bun de petrecut pentru 240 de invitați. Restaurantul Clasic, decorată în aceeași notă pe care o spune și numele are o capacitate de până la 170 de persoane. Dacă vreți să petreceți într-o atmosferă specifică vremurilor cu boieri și domnițe, atunci Loja Domnească o să vă introducă așa cum se cuvine în epoca de odinioară, punând la dispoziție 180 de locuri pentru această călătorie.

Panoramic – nuntă cu panoramă

Cu un view de 360, nunta vostră are toate motivele să fie uimitoare. Locația este formată din 3 săli și fiecare deservește nevoi diferite. Restaurantul Panoramic poate găzdui până la 120 de persoane, restaurantul Unirea are o capacitate dublă de 250 de persoane, iar Sala Cuza poate  găzdui 150 de persoane. Dacă optați pentru pachetul complet de servicii, cei de la Panoramic vă vor oferi câteva surprize despre care puteți afla de aici.

Ristretto – ristorante dall amore

Are pregătite 3 spații în care voi puteți să vă desfășurați petrecerea de nuntă. Restaurantul à la Carte acoperă până la 100 de locuri, Salonul Fererro este potrivit pentru nunți cu până la 200 de invitați, iar Salonul Raffaello are suficient spațiu cât pentru 120 de persoane. Situat pe Copou, în inima Iașului, Ristretto e o locație care merită să fie luată în calcul.

International – nuntă la înălțime

Hotelul Internațional este renumit pentru serviciile pe care le oferă în industrie, însă nu mulți știu că hotelul deține două săli care vă pot găzdui nunta pe care ați visat-o. E printre puținele restaurante în Iași care oferă o priveliște uimitoare. Magnum Ballroom are o capacitate generoasă de până la 300 de persoane, iar restaurantul Panoramic este potrivit pentru nunțile mici, de până la 80 de persoane.

Elysium – the dream of nature

Situat în mijlocul naturii, chiar pe malul lacului Ciric, Elysium este un ansamblu ce emană rafinament și bun gust. O locație sublimă ce cuprinde un cort de evenimente cu o capacitate de până la 400 de persoane, Elysium White Hall îți oferă cadrul ideal pentru a sărbători momentele cu adevărat speciale.

Orice ați alege, noi știm că e alegerea perfectă. Pentru că e despre voi. Iar dacă aveți nevoie de părerea a unui specialist când ajungeți la capitolul restaurant ideal pentru nunta voastră, așteptăm cu inima deschisă să ne scrieți. În secțiunea de comentarii de pe blog, pe pagina de Facebook, sau să ne sunați la 0749 077 779.

Cu drag,

Echipa DECRO

CategoryEvenimente
bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do