Pentru rubrica de sfaturi, am ales de data aceasta să adunăm laolaltă pentru voi cele mai interesante articole despre culorile pentru nuntă și importanța lor. Am mai atins acest subiect pe scurt și în articolele anterioare, însă noi considerăm că nici un detaliu nu trebuie să fie întâmplator când vine vorba de momentul mult așteptat.

Cu atât mai puțin trebuie să facem alegeri pripite atunci când vine vorba de paleta de culori pentru nuntă, care va sta la baza aranjamentelor și a tematicii alese.

Sfatul nostru, al specialiștilor Decro este ca înainte de orice alt criteriu precum tendințele sezonului sau dorințele celor apropiați, culorile nunții trebuie să vă reprezintă și să facă parte din personalitatea voastră.

 

Ca să vă ușurăm căutările, am adunat aici articole relevante, care să acopere o gamă cât mai largă de idei despre cum puteți să vă alegeți culorile pentru nuntă.

1.Ne-am documentat cu privire la ce sugestii oferă specialiștii în domeniu și unul din articolele găsite este destinat viitoarelor mirese cu un fel mai pragmatic de a fi și de a face lucrurile. Este scris de cei de la KARENA – ”Cum să alegi culoarea potrivită pentru recepția de nunta”. 

2. Am rezonat minunat cu sugestiile pe care Maya Fashion le-a așternut în articolul pe aceeași tematică. Ceea ce alegi trebuie să se potrivească cu visele și viziunea ta despre acest moment. Cu ceea ce te reprezintă și cu starea de spirit pe care vrei să o imprimi invitaților. 🙂

3. Un articol destul de bine documentat pe partea de cromatică l-am găsit pe blogul celor de la Nuntă cu stil. Dacă vrei să aprofundezi informații despre principiile care stau la baza cromaticii cu siguranță o să îți prindă bine articolul acesta.

   

Indiferent dacă v-ați ales sau nu paleta de culori pentru nuntă, cu siguranță printre sfaturile acestor articole veți găsi răspunsuri sau idei care să vă inspire. Întotdeauna se găsesc soluții care să completeze perfect un plan deja stabilit atunci când vă doriți un pic mai mult. 🙂

Recomandarea noastră pentru acest sezon sunt culorile mai puternice, precum fuchsia sau albastru indigo, iar dacă te încântă această abordare pentru culorile nunții tale, poți să îți faci o idee și să vezi cum arată o astfel de nuntă în articolul de pe blogul nostru.

Până la articolul următor, vă dorim alegeri inspirate și colorate!

Pentru mai multe fotografii dați click pe imagine

Cu drag,

Echipa DECRO

 

 

 

Surse:

http://www.mayafashion.ro/blog/cum-alegi-culorile-pentru-nunta/

http://nuntacustil.blogspot.ro/2011/09/alege-culorile-potrivite-pentru-nunta.html

http://www.karena.ro/nunta/decoratiuni-nunta/cum-sa-alegi-culoare-potrivita-pentru-receptia-de-nunta-/

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM