Decoratiuni florale - coronita mireasa

Faptul că am dat startul evenimentelor de vară, îmbrăcate în decorațiuni florale este binecunoscut de toți cei care ne urmăresc. Iubim această perioadă ! E adevărat ca este una aglomerată, atât pentru noi, event plannerii, designerii de floristică, cât și pentru cei care au ales să marcheze momentele deosebite din viața lor. Dar o iubim pentru că ne oferă oportunități grozave de a da formă și culoare evenimentelor voastre, de a ne folosi imaginația pentru a crea cadrul ideal în care voi să vă scrieți poveștile.

 

De data aceasta am ales pentru voi zece dintre tendințele cele mai apreciate în 2017, care vor completa memorabil tabloul acelui eveniment unic în care veți spune ”DA”. Am pus la un loc informații care să te ajute să îți faci o imagine despre ce se poartă anul acesta, începând de la decorațiuni florale și mergând până la ceea ce vei oferi invitaților.  

 

  1. Decoratiuni florale prezentate în concepte înalte

 

În ultimii ani, trendul a fost ca aranjamentele florale să fie reprezentate menținând un aspect plat, destul de jos ca și înălțime și orientat mai mult pe lungime. Anul acesta, tendița este una la polul opus, unde aranjamentele se axează pe înățime din nou, dar nu concentrate in jurul acelei mingi florale, ci mult mai dramatic și necondiționat, specifice fiind structurile florale create de designerii floriști.

 

 

  1.  Flori naturale pentru domnișoarele de onoare

Deși nu este tocmai nouă ideea, spre deosebire de anii anteriori, anul acesta domnișoarele de onoare trebuie să poarte flori naturale care să se asorteze cu buchetul miresei și cu rochiile pe care le poartă. Indiferent că vorbim de coronițe de flori, de buchete, de brățări din flori, sau de cele mai in trend accesorii florale cum sunt colierele, cerceii sau ghirlandele din împletituri,  este important să existe și acel element de unitate cu tematica nunții.

 

  1. Imortalizarea momentelor emoționante

În materie de fotografii de nuntă, 2017 ne propune o abordare orientată mai mult pe detalii decât pe cadre generale. Nu mai este vorba doar de cadre perfecte, surprinse în tonuri și decoruri bine gândite. Trendul este de a surprinde emoții, stări sufletești! Mirii sunt în căutarea unor imagini sincere, de neoprit, cu emoții palpabile.

 

  1. Invitații care să inspire

 

Se spune că invitația este cartea de vizită a nunții tale. De aceea, în ultimii ani a început să capete din ce în ce mai multă importanță în designul general al nunții. Se pune accentul pe imprimeuri inventive și neașteptate, care să cucerească invitații de la prima privire. Invitația poate transmite foarte ușor tematica nunții prin incorporarea de materiale și texturi precum catifeaua, pielea întoarsă sau pânza de in.

 

  1. Au revenit culorile!

După câțiva ani în care nuanțele de blush și culorile neutre au fost cel mai des folosite (deși încă sunt în trend), culorile mai puternice revin cu mult avânt. Greenery sau galbenul canar sunt noile culori preferate, în jurul cărora se realizează aranajamentele florale și decorațiunile pentru eveniment, de preferat cât mai naturale.  

aranjamente scaune nunta

  1. Colțul cu atenții

Aceast nou trend merge pe principul: lasă invitații să își aleagă singuri o amintire de la nunta ta. În loc să pui fiecăruia pe masă câte o mărturie, înființează undeva la intrarea în locația evenimentului un colt decorat elegant, în care să pui diferite atenții pentru invitați. Ceea ce vrei să se regăsească acolo ține doar de imaginația ta și a organizatorului de evenimente. Câteva dintre sugestiile noastre ar fi:  diferite ghivece micuțe cu flori, cutiuțe cu diferite mesaje care să conțină creme homemade, diferite plicuri cu seminte de semănat în grădină, etc. Mai mult decât atât, poți realiza un Flower Bar, un loc unde invitații găsesc accesorii florale naturale de tot felul.

 

  1. Leagăne elegante

Se pare că în 2017 cele mai noi scaune de lounge sunt leagănele. Acele leagăne îmbrăcate în decorațiuni florale naturale, care par a fi desprinse din povești și care oferă cadrul ideal pentru invitați de a se relaxa și de a face fotografii. În general se optează pentru acele scaune ”queen and king”, dar leagănele sunt o modalitate și mai bună de a oferi invitaților un moment de respiro, având în același timp și un efect de ”wow”.

 

  1. Florile preferate

În topul alegerilor pentru 2017 își găsesc locul bine meritatele flori cu petale delicate precum bujorii, trandafirii de grădină, anemonele sau ranunculus. La fel de dorite și apreciate sunt si ghirlandele de flori naturale, care dau un aer exotic evenimentelor, dar despre acest subiect pregătim un articol în care să dezbatem mai pe larg tendințele florale din 2017 și perioada în care pot fi gasite.

 

buchete nasa

 

  1. Delicii culinare

Meniul este un aspect foarte important de care se ține cont cu multă atenție în toată organizarea nunții. Dacă te interesează ce tendințe și-au făcut loc în frarfuria invitaților pentru anul 2017, atunci ar trebui să știi că accentul se pune pe maniera de prezentare, care se preferă a fi foarte elegantă, dar în egală masură de gustoasă. Foarte importante sunt și zonele de auto-serivire, unde oaspeții se pot delecta cu preparate mai îndrăznețe, pe care în mod normal nu le-ați include în meniu.

 

  1. Proiectarea de imagini

În primă fază poate suna ciudat sau mai puțin clar, dar în spatele acestui trend se află o tehnologie care permite proiectarea unor imagini menite să transforme întreaga încăpere în care are loc recepția spre exemplu, într-un colț de natură. Poate fi vorba de orice peisaj, de la o livadă plină de cireși înfloriți, sau o pădure cu brazi, până la un colț de plajă. Conceptul în sine este unul nou, iar iubitorii de tehnologie îl vor îndrăgi cu siguranță.

 

Poți ține cont de toate tendințele de mai sus, sau le poti alege pe cele care îți plac și care te reprezintă. Iar dacă nu ești sigură ce să alegi, îndemnul nostru este să apelezi la un organizator de nunți care să te ajute să definești eficient și în buget conceptul mult visat al nunții tale.

Poți să ne împărtășești impresiile tale cu privire la aceste tendințe lăsând un comentariu mai jos. Ne-ar place tare mult să știm ce părere ai! 🙂

 

 

Cu drag,

Echipa Decro

Surse:

http://floristiqart.com/ro/

https://www.theknot.com/content/2017-wedding-trends

http://www.stylemepretty.com/2017/03/02/10-trends-every-2017-brides-need-to-know-easton-events/

 

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM