Vreau să vă prezint o pereche de miri speciali din multe puncte de vedere. Chiar dacă nunta lor a fost în 2009, vor rămâne speciali iar acest articol este un cadou pentru aniversarea celor 4 ani de căsătorie. Pentru anul 2009 au fost super open-minded şi au acceptat o gramadă de idei revoluţionare care s-au purtat apoi mult timp şi încă surprind mirii de astăzi.

Să începem cu ….cererea în căsătorie

Să începem cu incredibila cerere în căsătorie pe care doar Cătălin, mirele, o putea pune la cale, IT-ist de meserie. Aşa se face că a dat de o cutiuţă pentru inele de logodnă, accesorizată cu un ecran interior, sunet și memorie internă. Tot ce ai nevoie pentru a te „scuti” de emoţionanta cerere care-ţi lasă gâtul uscat şi-ţi subţiază vocea. Ioana, mireasa, deschide cutiuţa şi începe filmulețul (cei curioși, găsesc aici filmul cu pricina). Bineînțeles că tot momentul și toată emoția Ioanei sunt înregistrate de camera ascunsă în cutie.

Organizarea nunții

Pentru a ține pe toată lumea la curent cu pregătirile, Ioana şi Cătălin și-au făcut un site de nuntă, unde au prezentat locurile în care se vor ţine toate evenimentele, orele de începere, adresele necesare pentru cei care nu sunt din oraş.

Fotograful perfect, care le-a păstrat amintirile vii şi frumoase a fost Adrian Pelcz. De el sunt făcute toate fotografiile pe care le vedeţi în prezentare aşa că imaginile îşi spun povestea fără să mai fie necesară intervenţia mea. Petrecerea au ţinut-o în frâu cei de la formația Andante. O nebunie a ieşit! Nu mai văzuseră ei, băcăuanii aşa o nuntă de frumoasă şi diferită.

Nişte miri extrem de bine organizaţi care nu aveau un event planner. Atât de meticuloşi încât le-a fost extrem de greu să găsească furnizori potriviţi pentru ei.

Decorul

Decorul a fost de vis. Nici o culoare dintre cele pe care le aveam nu erau potrivite pentru nunta lor de primavară super fresh. A trebuit să croim două culori special pentru nunta lor, culori greu de digerat pentru conservatori dar care astăzi au un adevarat succes. Galben si Verde!

Aranjament masa verde galben

Aveam nevoie de sfeşnice mari, înalte şi cu cât mai multe braţe. Nimeni nu avea aşa ceva. Ioana şi Cătălin au decis că îşi fac sfeşnicele lor aşa că au găsit pe cineva care lucreză fierul forjat.

Sfesnice fier forjat

Cei doi au reuşit să-şi conceapă o nuntă fără ajutor profesionist. Doar cu un decorator prin preajamă şi cu foarte, foarte multă muncă şi stres. Nunta lor a fost la nivelul celor de astăzi, cu o grămadă de detalii puse la punct, cu o cununie civilă făcută într-o grădină cu o zi înainte de nuntă, unde aperitivele au fost făcute home made.

Cununie civila in gradina

 

Cununie civila in gradina

Gustari cununie civila

O masă de fructe impresionantă şi multe cocktailuri au făcut deliciul invitaților. Paletă de culori nebună a fost perfect redată de imaginea fotografică de calitatea celei de azi.

Cu un buchet de mireasă impresionant. Cu un furat de mireasă în parc unde s-a dansat menaito. Cu un aranjament potrivit pentru maşina de epocă surpriză de la Cătălin pentru Ioana. Totul a fost ca la carte!

Aranjament floral masina

Nunta Ioanei și a lui Cătălin a fost un eveniment unic şi acesta este doar meritul lor! Au muncit mult să-şi găsească furnizori pe măsură, dar au şi cheltuit mult. Şi au cheltuit nu pentru că au ales lucruri scumpe, ci pentru că a trebuit să şi le facă ei. Nimeni nu avea ceea ce doi tineri deschişi îşi doreau pentru nunta lor.

Ce am învățat

Anii au trecut iar eu am învăţat din experienţa lor. Am învăţat în primul rând că un cuplu ca ei trebuie să aibă un wedding planner, care să-i ajute să-și găsească furnizorii potriviți la cele mai bune prețuri și să nu-i lase să se streseze.

Vă las câteva imagini care să vă arate în detaliu ce decoruri și aranjamente florale minunate a realizat Decro împreună cu cei doi miri pentru frumoasa lor nuntă, la care sunt convinsă că nu ar schimba nimic!

 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do