O mamică extrem de frumoasă şi veselă şi un tătic super implicat îşi doresc ca prima petrecere a prinţesei lor, Mara, să fie una de care-şi va aminti toată lumea. Aşa se face că ne-am  întâlnit la aceeaşi masă să punem petrecerea la cale. Mi-a plăcut foarte tare că tinerii părinţi ştiau foarte bine ce vor şi erau deschişi la propunerile mele bine motivate.

Alegeri şi emoţii

Alegerea  culorilor  vedete a fost fără cale de întoarcere – ciclam si verde crud. Dacă aţi şti cât de bine se potriveau părinţii şi mica lor Mara în această combinaţie…nu aveţi idee!

Decor sala de primavara - bujor

Ce floare putea fi mai potrivită pentru o petrecere de botez în plină primăvară? Nimeni alta decât bujorul! Pentru a salva bugetul am ales să folosim bujorii disponibili în pieţele din România. Am avut emoţii că nu mai apăreau bujori prin pieţe dar în săptămâna botezului a fost momentul lor de glorie. Un aşa curaj de a alege flori de sezon din pieţe şi nu comandate la sigur din Olanda întâlneşti rar!

aranjament floral bujori

Mărturiile le-am realizat din bomboane M&M puse în borcane de sticlă…doar eram la botez. În timp ce vă scriu asta îmi dau seama că nu am fotografiat nici o marturie în nebunia noastră 🙂

Au fost ceva emoţii cu invitaţii, prea mulţi cărora nu le puteai cere confirmare şi mulţi care confirmasera deja. Dar am găsit o soluţie bună de aranjare a spaţiului şi toată lumea a încăput perfect… inclusiv DJ-ul :D.
Le mulţumesc „părinţilor mei” că au ales să-i realizeze micuţei lor o petrecere atât de vie şi parfumată!
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2017 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM