Mă gândesc de ceva vreme la colecția de floristică pentru Valentine’s Day și nu-mi vine în minte decât roșu, inimioare, ciocolată, inimioare, roșu  și tot așa.

Am întrebat bărbații pe care i-am întâlnit ce anume le-ar lua cadou iubitelor … mi-au răspuns că în nici un caz o inimioara….GATA! am primit provocarea! Să vedem dacă inimile Decro inspiră dragoste și se pliază și pe gustul bărbaților, chiar dacă eu știu că destinatara va fi cu siguranță foarte încântată.

Dragii noștri, v-am pregătit o nouă colecție de aranjamente florale, pe care sugestiv am numit-o „Flori din dragoste” și în care ne-am propus să surprindem finețea feminină și pasiunea partenerului de viață. Fie ca sunteți îndrăgostiți de puțin timp sau „de o viață” vrem să vă ajutam să-i aratați partenerei sau partenerului acest lucru.

  photo 1

 

 

Bucurați-vă de parfumul florilor, de specii de flori pe care nu le întâlniți oriunde, de flexibilitatea lor și de inovația designului floral. Florile sunt mai mult decât un cadou frumos… ele transmit stări, emoții și stimulează simțurile.

Colecția „Flori din dragoste” nu este destinată doar femeilor, ci și bărbaților. Nu suntem obișnuite să oferim bărbaților flori … dar și lor le plac florile și designul ingenios…  și le merită :). Îcercați asta!

011 BUCHET  FOR HIMb

Chiar dacă  au foarte multe flori roșii sau deloc, fiecare structură florală din colecția ”Flori din dragoste” are același scop. Să surprindă, să bucure și să emane dragoste!

Colecția „Flori din dragoste”

019 BUCHET SUBTIL d

016 INIMA PE TAVAD

014 BUCHET PARFUM DE DRAGOSTEB

 

Vă invităm să admirați întreaga colecție de aranjamente florale în boutique-ul nostru online – Decro Boutique –   și să le comandați prin intermediul site-ului, a adreselor de email raluca@decro.ro, office@decro.ro și  la numărul de telefon 0749 077 779.

Dacă vă doriți un aranjament unic, contactează-ne și îți vom propune un concept nou, creat special pentru tine și dragostea ta.

Și ca surpriza să fie și mai plăcută, oferim o reducere de 20% pentru comenzile plasate până pe data de 9 februarie. Adică, voi comandați acum un aranjament floral pentru ziua îndrăgostiților, iar noi ți-l livrăm pe 14 februarie la prețul promoțional.

Bineînțeles, dacă sunteți din Bacău, oferim și livrare GRATUITĂ pe raza municipiului!

06 PICTURA DIN FLORI a (1)

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM