Poate unii dintre voi ați observat deja, poate încă nu, însă din toamna aceasta Decro cochetează cu o nouă idee. Toamna aceasta am adus multe zâmbete pe buzele unora dintre voi cu ocazia Bostanilor înfloriți. Știu că aranjamente florale semnate de Decro nu sunt o surpriză pentru voi, însă în majoritatea cazurilor le-am realizat pentru decorurile sălilor de nuntă sau botez și pentru buchetele de mireasă, nașă sau domnișoare de onoare. Acum, ne dorim sa aducem aranjamentele florale mai aproape de voi, în casele și birourile voastre, cu diferite ocazii sau pur și simplu pentru a vă delecta cu un aranjament floral creativ, care să vă aducă zâmbetul pe buze în orice moment al zilei.

Aranjamentele florale – o nouă direcție de dezvoltare pentru Decro

Alături de întreaga echipă Decro îmi doresc să ne concentrăm pe această nouă direcție, care a început să prindă contur odată cu lansarea primei noastre colecții de aranjamente florale, Bostanul inflorit. Vrem să vă aratăm că florile sunt mai mult decât ce ați văzut până acum!

Decro se va diferenția de acum înainte prin măiestria designerilor floriști care vor crea adevărate concepte de aranjamene florale bazate pe forme și culori. Ne dorim să surprindem emoția oricărui tip de eveniment alegând și îmbinând atent texturile, cromatica și florile.

Decro Floristica W (2)

 

Colecția de iarnă – flori desprinse dintr-o poveste despre natură

Și pentru că suntem foarte hotărâte să vă arătăm ce putem face, vă prezentăm colecția de iarnă, care are ca element central natura.

 

Decro Floristica W (6)

Inspirate de natură, am ales ca elemente predominante lemnul, focul și apa.

 

Decro Floristica W (7)

Aranjamentele florale pe care le vedeți sunt unicate, create special pentru a vă încânta privirile acum, în prag de iarnă. Putem realiza aceste aranjamente pe orice culoare sau dimensiune, în funcție de ceea ce vă doriți. Imaginația și mainile noastre dibace sunt pregătite pentru orice idee vă trece prin cap. Dacă vă gândiți la un cadou inedit pentru cineva drag, dacă vreți să vă decorați casa, biroul sau sediul companiei la care lucrati sau dacă vreți să vă încântați clienții și partenerii cu ocazia sfârșitului de an ce se apropie cu pași repezi, să știți că am dat startul imaginației fără limite!

Vă las în continuare să admirați cele mai noi creații floristice care stau sub semnătura Decro și vă asteptăm să ne povestiți despre cei dragi vouă, pentru ca împreună să le pregătim un cadou unic.

Decro Floristica W (8)

Decro Floristica W (6) Decro Floristica W (5) Decro Floristica W (2)

Decro Floristica W (4)

Abonați-vă la newsletter-ul nostru dacă vreți să descoperiți mai multe aranjamente florale create de floriștii Decro.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM