Trebuie să vă povestesc despre cea mai recentă şi frumoasă surpriză, care a venit de la unii dintre dragii mei miri din 2012. Iustina şi Cosmin le-au povestiti celor care au pus bazele unor site-uri locale dedicate organizării nunţilor, povestea nunţii lor.

Mi-a făcut mare placere să mă implic în organizarea acestei  nunţi, să îi îndrum şi să le fiu alături în aproape toate deciziile. Promit să vă povestesc într-un articol viitor detaliile organizării, ale aranjamentelor florale și ale decorațiunilor. Mulțumesc Iustina şi Cosmin pentru ocazia de a mă implica într-un eveniment atât de frumos, pentru plăcerea de a lucra cu nişte oameni veseli şi deschişi şi pentru cuvintele frumoase pe care le-aţi scris depre mine şi despre Decro!

Vă las să citiţi articolul şi să admiraţi pozele:

Nimic nu se compara cu un eveniment organizat cu timp, suflet, multa imaginatie si o echipa de profesionisti. Avem placerea de a va prezenta personajele principale ale acestei povesti, Iustina si Cosmin, care au reusit intr-un mod inedit sa-si organizeze nunta „dupa chipul si asemanarea lor”, rezultand un eveniment „vesel, energic si nonconformist”.

Toata munca de organizare ne-a fost usurata de prietenii apropiati, familie si de event plannerul nostru care ne-a sfatuit la fiecare pas.

Continuarea poveștii o găsiți aici . Lectură plăcută și inspirație multă!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do