Alina, noul membru al echipei Decro

Nu v-am scris de prea mult timp, tanjesc dupa asta! Acesta este tributul adus faptului ca lucrurile merg bine si ca suntem foarte aglomerate. Nu degeaba am scris la plural! De ceva timp avem un nou membru in echipa de management Decro, Alina, pe care multi dintre voi o cunoasteti, dar care acum detine un rol mult mai important si care ne va ajuta sa realizam si mai multe evenimente frumoase! De cand o am pe Alina alaturi parca este mai aglomerat si cu siguranta fara ea evenimentele de peste vara aceasta nu ar fi putut exista ;)…e bine asa!

Wedding planning – un element esential al nuntilor din vara 2014

Facem multe planuri de viitor iar unul dintre ele este sa ne ajutam viitorii miri sa descopere ce vor, ce au nevoie si ce isi permit. Sunt din ce in ce mai convinsa ca nu exista o nunta cu adevarat reusita fara un wedding planner. Poate doar daca abia asteptati sa treaca nunta….si asta nu e bine! Tot mai multe cupluri care doresc sa se casatoreasca si sa se bucure de nunta incep sa lucreze cu cu profesionisti care isi asuma deciziile si sfaturile. Ceea ce va doresc si voua, mirilor care incepeti sa va puneti nunta la cale!

Este momentul sa nu mai mergeti in restaurante si sa lucrati doar cu cine va propun ei. De cele mai multe ori restaurantele va propun firme de aranjamente florale si decoratiuni  care nu au interesul sa va implineasca voua dorintele. Intre cele doua exista de cele mai multe ori comisioane pe baza nuntilor „oferite”. Astfel, oricat de slabe sunt produsele si serviciile unei agentii, restaurantul tot vi le va baga pe gat. Este ca si cum eu as propune prestatori care imi dau comision ca o fac…clar il propun pe cel care e mai „darnic” si asta nu e profesionist! Am vazut hotel de 4 stele cu manager de 1 stea care, vorba unui mire, te convinge sa nu faci acolo nunta, asta daca esti antrenat sa recunosti astfel de oameni. La fel, stiu locuri modeste de unde pleci euforic in dimineata nuntii!

Poate uneori este mai bine sa va izolati de familie si prieteni si sa fiti doar voi cu organizatorul care va poate asculta dorintele fara a fi subiectiv. Daca nu puteti face fata unei astfel de situatii, poate ar fi mai intelept sa alegeti un eveniment restrans,  o cununie in 30 de persoane si gata. Toate traditiile, „must”-urile si evenimentele din timpul unei nunti s-au inventat pentru ca petrecerea de nunta sa fie mai frumoasa decat una organizata cu orice alta ocazie…nimic nu este obligatoriu si nimic nu trebuie!

Daca nu aveti incredere in oamenii cu care lucrati, schimbati-i. Daca sunteti nemultumiti de oamenii cu care lucrati, schimbati-i. Daca nu vorbiti cu oamenii cu care lucrati…nu va asteptati la nimic frumos, oamenii nu stiu ce vreti voi si nu sunt ei de vina! Asumati-va decizii, dorinte si detasativa de ce credeti ca stiti despe nunti.

Pe lista noastra mai stau inca multe noutati dar le pastrez pentru articolele viitoare. Important este ca am revenit pe blog si ca va asteptam si pe voi sa-l rasfoiti!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM