Aranjament masă la Targul de Nunti Bacău 2012

Dacă tot este sezonul şi am vorbit o grămadă despre târguri de nunţi, iată ca a venit şi rândul nostru să vă invităm şi să vă încântăm. Unde altundeva, decât la Târgul de Nunţi Bacău ?!

Târgul de Nunţi Bacău 2013  se desăşoară în perioada 01-03 martie, în incinta Central Plaza Bacău şi poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 10.00 şi 19.30.

La această ediţie a Târgului de Nunţi Bacău,  vă propun accesorii vintage din porţelan şi ceramică, nuanţe pastelate şi aranjamente de nuntă nonconformiste. Nu vreau sa vă stric supriza, aşa că am să vă las să descoperiţi personal mai multe, în cadrul târgului. Pe lângă noile tendinţe pe care vi le propunem, cu ocazia târgului vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi viziuni speciale, unice în materie de aranjamente de nuntă şi de organizarea nunţii.

În parteneriat cu Artlaser Bacău, Decro va organiza şi o tombolă, la care mirii norocoşi pot câştiga un set de pahare de miri personalizate prin gravură laser.

Echipa Decro s-a pregătit conştiincios pentru weekendul 1-3 martie, analizând „în direct” târgurile de profil din România şi pe cât posibil târgurile de pe alte meleaguri. Aşadar, pe langă noutăţi şi surprize, vă aşteptăm la Târgul de Nunţi Bacău cu un zâmbet larg pe buze, pentru că ce ne aduce împreună este un motiv de bucurie şi multă inspiraţie pentru a vă explica ce putem face pentru voi.

Eu şi echipa mea vă aşteptăm cu drag la ediţia 2013 a Târgului de Nunţi Bacău! Vom purta ecusoane personalizate Decro şi vom avea standul în stânga intrării,  împreuna cu cei de la WPA ( Wedding Photo Art).

Ne vedem zilnic, între 1 şi 3 martie, la Central Plaza Bacău şi pe blog, la o sesiune specială de live-blogging pe care o dedic tuturor celor care îşi doresc să ne vadă, dar din diferite motive nu pot ajunge la Târgul de Nunţi Bacău!

P.S. Am rugat-o pe Mirela Nănescu, motorul organizării Târgului de Nunţi din Bacău, să-mi furnizeze o listă cu firmele care vor fi prezente la târg. În caz că vă interesează, o gasiţi mai jos. Dacă am omis pe cineva, lista de comentarii a acestui articol este deschisă şi vă aştept să reîntregim “gaşca”.

Rochii de mireasă

Wedding Day Iaşi
Estelle Iaşi
Jolit Shofie Iaşi
Elegance Bucureşti
Black Swan București
Casa Tania Piatra Neamț
Stefanis Roman
Wedding Mariaje Galați
Tu și Eu Bacău
Rochii de mireasă Bacău
Luoana Style Bacău

Costume miri

Claudiu Ungureanu Iași

Organizări evenimente

Decro  Bacău
Daisy Sara Bacău
Dream Decor Bacău
Royal Wedding Bacău
Golden Jacky Bacău
Festiv Bacău
Juno Bacău
Amido Design Bacău
Decorflor BACAU
Anie Design Sascut
Lucris Design Bacău
Unique Design Bacău
Justine Decor Bacău

Foto – Video

WPA-Wedding Photo Art  Bacău
ADS FIL PRO Bacău
Deep Light Bacău
DJ Istoc Bacău
FNB Events Bacău
Filmări PRO Bacău
LUC Film Bacău
Foto -Video Iași
ImageCenter Bacău
Mara film FILM Bacău
Inima Bacăului

Bijuterii

Traser Gold București
Sorelly Bacău

Invitații nuntă

Indigo Cards Cluj-Napoca
Invitații cu poze Iași

Formații

Blaj Band Bacău
Dayo Show Bacău
Play List Bacău

Restaurante

Pensiunea Casa Blanca Mărgineni
Restaurant Leon Bogdan Vodă

Divertisment

Magicianul Augustin

Cofetării

Cofetării Dessert Bacău
Cofetăria Barați

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do