Aprilie a fost o lună intensă și cu multe provocări, însă cea mai mare dintre ele a fost participarea Ralucăi la cea de-a treia ediție a Timflorlais 2017. Suntem tare mândre de ea, care alături de Asociația Floriștilor Români, a urcat pentru a doua oară pe scena evenimentului dragostea, dibăcia, priceperea și valorile echipei Decro, pe parcursul celor trei zile de voie bună și spectacol floral.

În spatele fiecărui concept care a fost pus în scenă, au stat luni de muncă și organizare, echipe de oameni frumoși și dedicați, cu o imaginație fără limite și care văd în flori un stil de viață. Toată această muncă a fost susținută de o echipă de voluntari a facultății de Horticultură din Timișoara.

Cu mai multe flori se face sigur primăvară – cel puțin în sufletele noastre

Evenimentul a celebrat multiculturalismul, prin frumusețea și universalitatea florilor care pot rupe granițele și crea legături între culturi, între oameni. Acele legături aducătoare de fericire, acompaniate de o simfonie a emoțiilor, a bucuriei, a vieții, care au fost transpuse cu talent de designerii participanți la eveniment în aranjamente florale unice.

Elementul mult așteptat de public a fost și anul acesta Zâna AFR, care a devenit deja o prezență reprezentativă pentru Timfloralis, iar povestea ei a fost una captivantă și presărată cu mistere asiatice. Echipa de floriste, coordonata de Andreea Stör, a creat cu ajutorul aranjamentelor florale o Zână Indiancă, într-o interpretare contemporană. Tabloul ei a îmbinat spectaculos elemente specifice culturii indiene, precum ghirlandele de flori și pictura cu henna.

decoratiuni-florale-timfloralis2017

Aranjamente florale la rangul de haute couture

Un astfel de eveniment oferă o libertate completă de creație, iar designerii florali au demonstrat publicului că florile pot face parte din viața noastră sub multiple si diverse forme. Bijuteriile și accesoriile florale au facut parte din provocările care au creat floriștilor contextul perfect de a se plasa ca specialiști în această industrie.

Rezultatul a fost unul pe măsura așteptărilor, punând florile într-o lumină diferită de cea cu care suntem obișnuiti. Ele pot să își reverse farmecul și când sunt purtate pe rochie sau în păr. Și ce poate fi mai unic și mai personal decât să îți accesorizezi ținuta cu bijuterii vii, concepute din flori cu care sufeletul tău rezonează?

Ce a însemnat evenimentul pentru Decro

Ca orice echipă de specialiști din industria floristicii și a aranjamentelor florale ne dorim să devenim din ce în ce mai buni și din ce în ce mai implicați în efortul de a cultiva oamenilor gustul pentru flori naturale, pentru frumos și starea de bine pe care acestea ne-o oferă.

Evenimentul Timfloralis 2017 a fost o oportunitate grozavă pentru Raluca de a se implica activ în acea muncă de conștientizare de care menționam mai sus. Lucrul în echipă, alături de colegi din breaslă, a contribuit implicit la efortul și nevoia de autoperfecționare, care să se refelecte mai apoi în conceptele și aranjamentele florale menite să inspire.

Photo Credit: Zsolt Gabriel Horvat

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM