aranjamente nunta_cires

Weekend-ul ce tocmai a trecut am început oficial sezonul târgurilor dedicate nunţilor din 2013; nu ca participant, ci ca vizitator, la Târgul de Nunţi Ghid Mariaj de la Iaşi. Conştientă că percepţia unei nunţi perfecte este într-o permanentă schimbare, profit de orice ocazie care mă poate ajuta să înţeleg ce îşi doreşte un cuplu care se pregăteşte să se căsătorească.

Multe păreri din partea ajutoarelor, nedumeriri din partea viitorilor miri, ceva „offff”-uri din partea tuturor şi multă emoţie. Asta am văzut la târgul de nunţi din Iaşi. Mirii sunt foarte importanţi iar colaborarea dintre noi este esenţială pentru a realiza o nuntă perfectă.

Fiecare cuplu este unic

Am o grămadă de idei, de combinaţii de materiale, culori, grafică, tradiţii şi aranjamente florale. Însă ştiu că fiecare cuplu are un “cod secret”, pe care, dacă-l descifrez, voi reuşi să propun aranjamente de nuntă perfecte. Pentru asta, trebuie să îmi cunosc mirii şi să avem deschise toate căile de colaborare.

Un cuplu mă inspiră încă din secunda în care le strâng mâna pentru prima dată. Însă mai departe am nevoie de povestea lor….cum îşi visează nunta, cum s-au cunoscut, care le sunt pasiunile.

Colaborare – cuvântul magic

Doar cu ajutorul şi implicarea mirilor voi putea propune şi crea aranjamentele de nuntă perfecte. Pentru asta, îmi doresc miri sinceri, deschişi şi fără inhibiţia că vreo idee de-a lor ar putea părea prostească. Trebuie şă îi cunosc ca pe nişte buni prieteni şi să aibă încredere în mine.

Îmi doresc de la mirii mei să mă provoace cu ideile, părerile şi dorinţele lor personale, unice, în stilul lor. Astfel voi reuşi să le reflect personalitatea şi dragostea într-o nebunie de aranjamente florale, accesorii şi culori. Îmi doresc miri pretenţioşi, cu o grămadă de idei şi dorinţe de îndeplinit şi deloc delăsători.Am nevoie să îmi cunosc mirii, pentru că ei sunt inspiraţia mea!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do