Aşa cum vă spuneam într-un articol anterior, distanţa nu trebuie să fie o problemă care să stea în calea unei nunţi de vis, orice forma ar lua visul vostru. Dragii mei miri și viitori miri, în contextul în care trăim, distanţa parcă se evaporă când vine vorba de organizarea nunţii. Tehnologia vă permite să stabiliți aproape toate detaliile nunții din orice colț de lume ați fi. Internetul vă aduce inspirație. Aproape toți furnizorii au site-uri și sunt pe Facebook pentru a-și expune lucrările.

Dar să le luâm pe rând şi să vă explic care sunt intrumentele online pe care le puteţi folosi pentru a vă asigura că nunta voastră va fi aşa cum aţi visat:

Site-urile furnizorilor

Majoritatea furnziorilor, începând de la restaurante, formaţii, decoratori, cofetării, florării şi până la producători de costume, rochii, pantofi, bijuterii, accesorii unice…toţi au site-uri pe internet. Şi dacă nu au este foarte posibil să nu-i intereseze, adică să fie prea conservatori şi sigur nu vor fi pe gustul vostru, cei care vreţi o nuntă unică. Căutaţi mai mulți furnizori, analizaţi-le site-urile, serviciile, tarifele dacă este posibil și dovezi clare ale muncii lor. De preferat ar fi să căutați și pe Google numele furnizorilor, pentru că astfel veți găsi și păreri ale altor miri pentru care aceștia au lucrat.

Reţele de socializare

Datorită numărului foarte mare de utilizatori, tot mai mulți furnizori de servicii au acum conturi pe Facebook, YouTube sau Pinterest. Cu ajutorul acestor rețele puteți urmări activitatea furnizorilor o perioadă, după care îi puteți aborda foarte ușor printr-un simplu mesaj.

Pinterest – este o reţea socială foarte îndrăgită de mirese şi foarte utilizată în lumea nunţilor. O puteţi folosi ca inspiraţie sau pentru anumite idei, însă aveţi grijă să nu vă lăsaţi păcăliţi de o imagine perfectă şi de cele mai multe ori departe de realitate. Folosiţi cu moderaţie Pinterest!

Email

Este varianta clasică de comunicare cu furnizorii de servicii. Toți au o adresă de email iar dacă răspunsul lor întârzie prea mult fără motiv este o dovadă clară că nu sunt potriviți pentru voi. Având în vedere că întâlnirile fizice sunt imposibile, comunicarea prin email trebuie să funcționeze fără prea mari întârzieri.

Skype, Yahoo Messenger

Aș putea spune că aceste instrumente sunt cele mai inovatoare când vine vorba de organizarea nunții de la distanță. Acestea vă oferă posibilitatea de a vă auzi și vedea cu furnizorii voștri ori de câte ori este nevoie și de a discuta despre dorințele voastre oricât este nevoie fără problema că ar costa prea mult, de fapt e GRATIS.

Site-ul nunții voastre

Un astfel de instrument vă poate fi de mare ajutor mai ales dacă sunteţi plecaţi din ţară. Cred că vă este imposibil să ţineţi toţi invitaţii la curent cu noutăţile organizatorice, mai ales că nu vă puteți vedea prea des cu ei. Invitații voștri vor putea afla în timp real toate informațiile și noutățile legate de nuntă, modificări apărute în ultimul moment și desfășurarea evenimentelor din ziua nunții.

Bineînțeles că pentru a vă folosi de toate aceste instrumente trebuie să ajungeți la furnizori deschiși la idei noi și capabili să înțeleagă că trebuie să facă absolut tot posibilul pentru a împlini un vis, chiar și de la zeci, sute sau mii de kilometri distanță.

Vă las cu o poză care sper să vă îndemne să fiți la fel de fericiți și veseli în timpul organizării nunții voastre de vis

logodna

One Trackback

  1. […] așa cum vă doriți. Ei bine, lăsați-mă să vă contrazic! Dacă până acum am discutat despre instrumentele care vă pot fi utile în organizarea nunții la distanță și despre ce trebuie să faceți înainte de a alege un organizator de nuntă, persoană care se […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do