Știu că organizarea nunții la distanță vă pare imposibilă și că stresul este de 10 ori mai mare atunci când vă gândiți că sunteți departe și nu veți reuși să vă organizați nunta așa cum vă doriți. Ei bine, lăsați-mă să vă contrazic! Dacă până acum am discutat despre instrumentele care vă pot fi utile în organizarea nunții la distanță și despre ce trebuie să faceți înainte de a alege un organizator de nuntă, persoană care se poate dovedi esențială când vine vorba de distanță,  astăzi vom trece în revistă toate detaliile nunții pe care le puteți stabili de la distanță:

Restaurantul, sala, terasa sau orice vreți voi sa numiți locație pentru petrecerea de nuntă

Cu toate site-urile, forumuri, grupurile de discuții este imposibil să nu vă puteți face o listă cu cele mai importante locații din orașul în care veți face nunta. Odată lista pusă la punct, la fel de ușor vă fi să identificați caracteristicile fiecărei locație – capacitate, decor, servicii, oferte. În plus, tot folosind forumurile de discuții puteți să intrați în legătură cu alți miri care au avut nunta în locația pe care vi-o doriți și voi pentru a afla cât mai multe despre local, inclusiv lucruri mai puțin plăcute sau spuse.

Servicii foto-video

Acestea cred că sunt serviciile furnizorilor de nuntă cu cea mai puternică prezență pe internet. Toate echipele foto-video respectabile au site și de multe ori puteți să vă dați seamă de calitatea muncii lor chiar după cum arată site-ul. Nu uitați să cereți păreri despre ei și de la alți miri.

Formație, soliști, band, DJ

Orice fel de muzică v-ați dori la nuntă, toți sunt pe YouTube. Unii cu filmări și înregistrări bune, alții mai puțin bune. Căutați-i pe cei din zona care vă interesează dar nu ezitați să vă extindeți căutările și la zone ceva mai îndepărtate (de ex. faceți nunta la Bacău, căutați în Bacău, Iași, Suceva și de ce nu la Brașov sau Cluj). Discutați cu ei și vedeți ce costuri percep pentru transport și cazare. Ați putea fi surprinși să vedeți că o formație dintr-un alt oraș v-ar putea costa mai puțin decât una din orașul vostru.

Decorațiuni pentru sală și aranjamente florale

După cum v-am zis și în articolele precendente, decorul nunții, tematica, accesoriile, aranjamantele florale, toate se pot pune cap la cap prin intermediul video-conferințelor pe Skype, email-ului sau telefonului dacă este nevoie. Prin video-conferințe aveți posibilitatea de a vedea materialele, culorile și obiectele prin intermediul unei simple camere web.

Costum, rochie de mireasa, pantofi și accesorii

Deși acestea necesită probe, puteți începe prin a folosi internetul pentru a vă crea lista de furnizori și pentru a aduna datele de contact. Sunt destul de multe persoane care își comandă toate acestea de la furnizori care au magazine online iar de multe ori prețurile acestora sunt considerabil mai mici. Oricum toate acestea nu depind de locația nunții. Le puteți cumpăra de oriunde și transporta oriunde.

Machiaj și înfrumusețare

Aici vorbim strict de ședințele de înfrumusețare din săptămâna dinaintea nunții pentru că celelalte „cure de înfrumusețare” sunt sigură că deja sunt în aplicare 🙂 Aici, ghiciți ce?! Și hairstylist-ii sau make-up artistii sunt acum pe Facebook sau pe site-ul personal. Un mesaj sau un telefon și proba este stabilită!

Dacă veți încerca să treceți peste prejudecățile legate de organizarea nunții și peste persoanele care vor să vă ajute și voi nu sunteți încântați de alegerile lor, veți observa că organizarea nunții de la distanță poate fi chiar mai ușoară decât cea obișnuită. Într-adevăr necesită multă muncă de cercetare și documentare, dar chiar și pentru asta există o soluție. Wedding plannerul vă va scuti de toate orele de căutări, va face tot posibilul să se încadreze într-un buget stabilit de comun acord și va ține deschise toate căile de comunicare cu voi.

Mulțumesc pentru fotografie Cybermedia (Weding Photo Art)

nunta la distanta

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do