Wedding planning-ul, cu bune și rele

Wedding planning-ul, ceea ce facem noi la Decro, este un job ca oricare altul, unul care ne oferă multe nopți nedormite dar și o satisfacție imensă atunci când terminăm un proiect.  Nu este cel mai ușor job, dar pentru că nu ne plângem niciodată, unii cred că de cele mai multe ori noi nu facem nimic. 😀 True story. Lumea nu ne sună dimineața pentru că nu vrea să ne trezească,  deși noi lucrăm după alt fus orar, care uneori se termină la 2-3 noaptea sau începe la 5-6 dimineața. Cum ar fi să îi sunăm noi în miez de noapte, atunci când lucrăm flori  și pregătim evenimente, să-i anunțăm că suntem în plin program de lucru ? 😀

Astăzi vreau să vă vorbesc despre unul dintre aspectele acestui job.  Vreau să trecem de la partea creativă a activităților noastre legate de organizarea unei nunți la una ceva mai practică, bazată în special pe relația client – agentie de weeding planning.

Cotrobăind printre pasiuni , pe drumul către nunta de vis

În timp, am învățat să interacționăm cu foarte multe tipologii de oameni, de miri, de socri, de nași, domnișoare și cavaleri de onoare.  Știm că toți sunt diferiți și de fiecare dată ne dorim să creăm un eveniment special pentru miri dar și o atmosferă relaxantă pentru toate celelate roluri importante din cadrul unei nunți.

Dar nu este întotdeauna ușor să ne îndeplinim aceste obiective. În timp, am observat că pe lângă o experiență serioasă în cadrul nunților, ne-ar prinde bine și niște cursuri de psihologie pentru a descoperi dorințele ascunse ale mirilor care vin la Decro și ne spun că nu prea știu ce vor. Atunci noi trebuie să ne suflecăm mânecile și să începem să cotrobăim prin pasiunile, preferințele, hobby-urile și momentele simbolice din viața viitorilor miri, pentru a descoperi cum arată nunta lor de vis, de care nici măcar nu aveau habar.

Comunicarea cu wedding plannerul – împreună facem lucrurile perfect

Avantajul nostru este că reușim de cele mai multe ori să fim pe aceeași lungime de undă cu mirii noștri și să le oferim exact ceea ce și-au dorit.  Dar ce facem atunci când descoperim prea târziu că am fi putut face mult mai multe lucruri frumoase împreuna daca am fi comunicat mai bine. Unele persoane se deschid mai greu față de noi sau pur și simplu nu sunt obișnuiți să își expună dorințele în fața unui strain, așa cum le au ei cu adevarat în minte și în suflet.

Uneori, ne dorim de la mirii noștri o comunicare mai deschisă, mai sinceră, mai directă. Să spună ceea ce își doresc și ce așteptări au de la noi sau de la alți furnizări de servicii pentru nuntă. Până la urmă, orice persoană merită să se bucure de nunta sa, până în cel mai mic detaliu.

Astăzi, aș vrea să vă propun următorul lucru: veniți cu încredere la noi, spuneți ce vă trece prin cap, orice, puneți-vă toate dorințele pe tavă. Cereți și oferiți de la început cât mai multe informații despre ceea ce vă doriți, pentru ca la final să nu existe din partea nimănui expresia “ dacă aș fi știut”.

Comunicare este întodeauna cheia succesului, în viață, în afaceri, în familie, oriunde. Iar în organizarea unei nunți este un pas ușor pe care îl putem face împreună fără să ne fie frică de reacțiile celor din jur.

Voi cu ce probleme v-ați confruntat în organizarea nunții? Ar fi putut fi evitate printr-o comunicare clară și transparentă?

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do