Raluca Voicu - event planner

Ne dorim să vă cunoaștem și să ne cunoșteți și să descoperiți dacă ceea ce prezentăm în mediul online se potrivește cu realitatea. Experiențele din anii trecuți ne-au confirmat acest lucru. 🙂

Ne străduim să vă prezentăm imagini frumoase dar parfumul, căldura și vibrația le puteți simți doar live. Acesta este motivul pentru care ne place să participăm la târgurile de nunți. Realizăm, în schimb, că avem din ce în ce mai puține târguri de nunți la care merită să participăm și în care să investim, dar o facem pentru că știm cât de important este să știți cine este Decro și cât de importantă este relația pe care o construim cu voi.

Așadar, anul acesta ne găsiți doar la două târguri de nunți :

6-8 februarie 2015 – Târgul de Nunți Ghid Mariaj Iași, ajuns la cea de-a VII-a ediție

Mai multe detalii despre târg și participanți găsiți aici dar, oricum, rămâne să ne vedem de vineri până duminică la Sala Polivalentă din Iași.

13-15 februarie 2015 – Expo nunta de vis, Bacău

Și despre acest târg veți găsi mai multe informații aici,  iar noi așteptăm să vă cunoaștem la Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” Bacău.

Ne pregătim intens pentru întâlnirea cu voi, vă pregătim și o mică promoție :), cadouri și beneficii cu alți furnizori. Vrem să înțelegeți că satisfacția noastră principală este bucuria voastră și asta ne face sa fim buni și să investim în DECRO. Nu priviți târgurile de  nunți  ca locuri unde sunteți vânați ci ca pe un loc de unde puteți pleca cu foarte multă informație, un loc unde puteți înțelege ce vă doriți și cine vă poate oferi servicii și produse pe gustul și dorințele voastre. Toți suntem acolo pentru voi și vrem să vă arătăm cât de buni suntem și ce nebunii putem realiza la nunta voastră.

Vă așteaptăm cu drag să ne luați la întrebări, să ne provocați și să vă încântăm cu ideile noastre. Vă lăsăm și câteva amintiri de la târgurile din anii trecuți.

Targ Nunti Decro Targuri de Nunti (3) Decro Targuri de Nunti (4) Decro Targuri de Nunti (5) Decro Targuri de Nunti (6) Decro Targuri de Nunti (7) Decro Targuri de Nunti (8) Decro Targuri de Nunti (9) Decro Targuri de Nunti (10) Decro Targuri de Nunti (11) Decro Targuri de Nunti (12) Decro Targuri de Nunti

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM