Mă întâlnesc din ce în ce mai des cu miri care nu știu ce nevoi au și nu se apucă din timp de cautat, iar aceste lucruri îi duce în cele din urmă la o stare de stres continuă, până în, și inclusiv, în ziua nunții. Alții însă nu știu unde să-și caute furnizorii și se mulțumesc cu recomandările făcute de restaurante care au „înțelegeri” cu diferite agenții și care în foarte multe cazuri îi dezamăgesc chiar în apropierea nunții. Descopăr că mirii, nu știu pe ce criterii să diferențieze un furnizor de altul și nici cum să-i aleagă. Toate astea duc la dezamăgiri, vise neâmplinite și stres…. iar mie nu-mi place niciunul dintre aceste cuvinte. Așa că, notați-vă în agendă:

Sambătă, 20 aprilie 2013, ora 16.00 – seminar Bugetul, o problemă în organizarea nunții

seminar decro buget nunta

Pentru a face un pic de ordine și pentru a veni în ajutorul actualilor miri și a celor în devenire, am pregătit seminarul Bugetul, o problemă în organizarea nunții, care va avea loc în cadrul evenimentului Expo Nunta de Vis, organizat de Centrul de Afaceri din Bacău între 19-21 aprilie 2013. Știu că oamenilor care nu au mai fost în postura de a organiza o nuntă le este foarte greu să-și facă un buget. În plus, mulți miri ajung în apropierea evenimentului și realizează că mai au foarte multe lucruri și cheltuieli de făcut.

Despre ce vom vorbi

Trecem în revistă tot ce este de făcut pentru organizarea nunții, discutăm despre ce ne place și ce ne dorim foarte mult și găsim soluții pentru a face tot ce ne-am visat în ziua nunții. Cu ocazia acestui seminar, vă voi explica ce înseamnă o nuntă, ce se poate realiza în cadrul acestui eveniment și vă voi prezenta soluții pe care le aveți la dispoziție dar la care poate că încă nu v-ați gandit, din lipsă de timp sau resurse.

CAND: sâmbătă,  20 aprilie, ora 16.00

UNDE: Centrul de Afaceri și Expoziți „Mircea Cancicov”Bacău

CAT: Înscriere gratuită în limita a 25 de locuri disponibile.

CUM: Pentru a vă înscrie trebuie să trimiteți un email la adresa office@decro.ro cu numele voastre și data nunții.

 Aștept cu mare drag să vă cunosc și sper să vă pot fi de un real ajutor de acum înainte în organizarea nunții.

2 Trackbacks

  1. […] slabă a seminarului prezentat de Decro. Deşi m-am implicat activ în promovarea întregului târg, seminarul prezentat de mine şi creat […]

  2. […] salut dintr-o poză de la seminarul dedicat mirilor și prezentat de mine în cadrul Expo Nunta de Vis Bacău […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate
bad_do