Aşa cum vă povesteam acum ceva vreme, pe 28 noiembrie, Decro s-a alăturat Asociaţiei Lumina şi restaurantului Decebal din Bacău pentru a pune în scenă cea de-a doua ediţie a balului caritabil « Licitează pentru o șansă », sub conceptul  Înapoi în timp!

Susţinerea acestui eveniment nu este întâmplătoare. Din zecile de cereri de sponsorizări pe care le-am primit în acest an am ales să sprijinim evenimentele cu ale căror cauze rezonăm. Astfel, împreună cu echipa Decro am pornit în organizarea acestui eveniment cu gândul la copiii şi tinerii diagnosticaţi cu  boli incurabile care le limitează viaţa.

Pentru aceşti copii şi tineri timpul se măsoară altfel. Se măsoară în ore petrecute între cei 4 pereți ai propriei camere. Se măsoară în ore de izolare. Atunci când medicul este nevoit să spună ,,Îmi pare rău, dar nu mai pot face nimic , timpul devine prețios. Noi ne-am propus să le oferim timp de calitate şi să dăm viață zilelor rămase!

La Belle Epoque

Astfel am pus la cale o călătorie într-o epocă demult apusă, către vremurile „Epocii frumoase”, când liniștea, pacea și prosperitatea dominau timpul și timpurile. Am călătorit prin timp pentru a da viață timpului rămas!

Mie personal, îmi pare rău că nu m-am putut implica personal atât de mult pe cum îmi propusesem şi că nu am putut fi prezentă în cadrul evenimentului din cauza problemei mele medicale. Insă, întreaga echipă Decro a dat totul pentru a pune în scenă minunatul decor al Epocii Frumoase, iar colega mea, Alina ne-a reprezentat din suflet în cadrul balului.

Decro in cadrul balului asociatiei Lumina

Vă las să savuraţi minunatele fotografii realizate de fotograful Ciprian Babusanu dar nu înainte de a le mulţumi celor implicaţi în acest proiect. Celor care au înţeles că puţin din timpul lor  face foarte mult pentru timpul pe care aceşti copii nu-l au.

Decor albastru si galben

Husa scaun albastru si verde

La belle epoque

Numar de masa vintage

Aranjamente florale mov

Aranjament sala vintage

Aranjament sala albastru verde galben

 

One Trackback

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2021 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM