Cea de-a treia ediție a balului caritabil ,,Licitează pentru o șansă!” a fost o invitație la o călătorie printre valorile, cultura şi tradiţiile româneşti. Oameni de afaceri, politicieni, reprezentanți ai unor organizatii non-guvernamentale sau instituții de stat, cărora li s-au alăturat și oaspeti de peste hotare, printre care și Excelenţa Sa, Dan Ben-Eliezer, Ambasadorul Israelului în România, cu toții s-au reunit pe 15 noiembrie 2014, la Hotel Decebal din Bacău cu scopul de a colecta fonduri pentru îngrijirea copiilor și tinerilor suferind de boli incurabile .

Restaurant Decebal, Bacău

Bal caritabil Decro (111) Bal caritabil Decro Bal caritabil Decro (106) Bal caritabil Decro (102) Bal caritabil Decro (101) Bal caritabil Decro (100) Bal caritabil Decro (94) Bal caritabil Decro (66) Bal caritabil Decro (32) Bal caritabil Decro (30) Bal caritabil Decro (28) Bal caritabil Decro (25) Bal caritabil Decro (21) Echipa Decro prezenta la balul caritabil

Originalitate, fantezie, culoare, multă culoare. Răbdare și atenție la detalii. Cafea bună. Răbdare. Ciocolată. Și, mai presus de toate, prietenie. Nu ai cum să nu-ți dorești să rămâi prieten cu echipa Decro! Ai zice că Decro este o agenție de organizare de evenimente, nu? Greșit! Decro este cea mai bună agenție de organizare de evenimente! Vă spun sigur, prin oraș încă se vorbește despre evenimentul nostru!
Mara Matei / Fundraiser & PR la Asociaţia Lumina, Bacău