Site-ul www.decro.ro este proprietatea IF VOICU ALEXANDRU GABRIEL. Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.decro.ro.

Accesul și utilizarea site-ului www.decro.ro se face în termenii și condițiile de mai jos. Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni și conditii. ÎN CAZUL ÎN CARE NU SUNTEȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII, VĂ RUGĂM SĂ ÎNCETAȚI FOLOSIREA SITEULUI!

1. DEFINIȚII

SITE – Domeniul www.decro.ro

CONTINUT are urmatoarea definiție:

•    toate informațiile de pe SITE – text, imagini, conținut video, fotografii, logo-uri și orice alte materiale

•    continutul oricărui e-mail trimis ABONAȚILOR la newsletter sau CLIENȚILOR Decro prin mijloace electronice;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail), asupra serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către Decro într-o anumită perioadă.

2. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui SITE este obținerea de informații. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă.

Decro nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

3. DREPTURI DE AUTOR, MARCĂ ȘI  PROPRIETATE INTELECTUALĂ

IF VOICU ALEXANDRU GABRIEL oferă acces liber la site-ul www.decro.ro și vă autorizează să vizualizati, salvați pe dispozitive digitale, imprimați și să transmiteți informații existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de autor pentru informațiile existente pe acest SITE – text, fotografiile, logo-urile și orice alte materiale prezentate – sunt proprietatea IF VOICU ALEXANDRU, a partenerilor sau a clienților săi.

Niciun material de pe acest SITE nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioara explicită, prin acordul scris al IF VOICU ALEXANDRU GABRIEL sau al partenerilor săi.