Wedding planning

La Decro, vă ajutăm să trăiți din plin bucuria momentelor frumoase din viața voastră, oferindu-vă de la servicii de wedding planning, până la concepte destyling create în armonie cu personalitatea voastră. Împreună vom crea și planifica nunta voastră de vis.
afla mai multe

Styling evenimente

Elementele de decor spun povești, transformă visele în realitate și creează amintiri de neuitat. Împreună, putem crea decorul perfect.
afla mai multe

Design floral

Atelierul de design floral Decro creează aranjamente florale unice şi surprinzătoare. Alături de noi vei descoperi că orice floare este frumoasă! Un decor pentru evenimente este și mai captivant atunci când îl asortezi cu aranjamente florale deosebite.
afla mai multe

Cursuri

Cursurile de design floral ne ajută să împărtășim din bucuria educației. Tehnicile de design floral , armonia, cromatica, texturile sunt doar câteva dintre elementele de bază a unui florist.
afla mai multe

raluca sandu florist decro
Raluca Sandu
Salut! Sunt Raluca Sandu, organizator evenimente și designer florist Decro. Te invit pe site-ul nostru să afli mai multe despre partea de organizare evenimente și să descoperi cum putem da viață viselor creând aranjamente florale care spun povești. Dacă vrei să povestim despre servicii de organizare evenimente, decoruri deosebite, design floral sau orice alt serviciu, contactează-mă pe adresa de email raluca@decro.ro.

Evenimente pe care le-am creat cu pasiune şi inspiraţie

De pe blog: