Dragii mei, trebuie să recunosc că de când am lansat blogul Decro am cunoscut mulţi oameni noi, atât furnizori cât şi persoane pur şi simplu pasionate de domeniul nunţilor, cu care încet încet am început să colaborez. Tot căutând şi documentându-mă pentru evenimentele pe care le organizez alături de Decro am descoperit site-uri, bloguri şi comunităţi foarte intersante care împărtăşesc foarte multe sfaturi utile pentru nuntă.

Aşa cum vă povesteam în ziua în care lansat blogul, hotărârea de a mă apuca de scris se datorează în mare parte unui blog pe care-l urmăresc cu interes şi pentru care am o foarte mare admiraţie. Cred că domeniul nunţilor poate evolua foarte frumos, dar doar în cazul în care noi, toţi cei care avem de-a face zi de zi cu miri, am colabora şi am face lucruri constructive împreună. Aşa că am decis să vă fac cunoscute, săptămână de săptămână, cele mai importante şi utile articole dedicate nunţii din blogosfera şi presa românească. Astfel îmi doresc ca sfaturile bune ale colegilor mei, de oriunde ar fi ei, sa ajungă la voi, cei care aveţi nevoie de ele.

Aşadar să începem prima rundă de recomandări. Să le parcurgeţi cu atenţie şi să trageţi concluziile cele mai bune pentru nunta voastră!

  1.  Decidem sau nu vestimentatia domnisoarei de onoare?  Fetele de la Mireasa Buclucaşă discută despre un subiect care apare din ce în ce mai des în organizarea nunţii.
  2. The Bride oferă câteva sfaturi excelente pentru orice participant la o nuntă – Bunele maniere vestimentare la nuntă. E un articol care merge foarte bine cu sfaturile mele despre cum să fii un invitat politicos. Merită citite cu atenţie şi reţinute de absolut toata lumea 🙂
  3. Cel  mai recent articol al Andradei mi-a mers la suflet. Toţi cei care nu înţeleg cum de investesc oamenii bani într-o nuntă trebuie neapărat să citească acest articol şi vor găsi toate răspunsurile – Cum aruncă oamenii atâţia bani pe …o nuntă?
  4. Elena de la miresici.ro vă oferă câteva sfaturi pentru una dintre cele mai mari probleme în organizarea nunţii, de multe ori chiar cea mai mare – stresul. Află cum rămâi calmă în situaţii stresante, cum sunt săptămânile de dinainte şi ziua nunţii.

Sper ca toate aceste resurse să vă fie de ajutor şi aştept păreri, să ştiu daca vreţi să vă mai împărtăşesc din sfaturile bune pe care le găsesc în munca mea, de zi cu zi!

Domnisoare si cavaleri de onoare

One Trackback

  1. […] povesti randuri intregi insa as vrea sa sintetizez pentru voi, viitoare miresici si miri, cateva sugestii de care sa tineti cont in realizarea viitoarei […]

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2017 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM