Acum că suntem în plin sezon de nunți și voi în plină vacanță, sau măcar cu gândul la ea, vrem să vă ducem într-o călătorie în care frumosul are un drum lung, în care imaginile unui eveniment de pe Facebook, Instagram și Pinterest sunt atent pregătite până să ajungă la voi ca produs finit. Astăzi, ne dorim cu toții sa trăim în/sau precum imaginile prezentate în mediul online. Cumpărăm acele imagini și după o vreme ne întrebăm de ce nu ne simțim totuși atât de bine pe cat ne așteptam.

Vrem să vă povestim despre consistență, despre emoție, despre relația interumană și nevoia firească de a trăi, de a relaționa, de a avea flori naturale în jurul nostru. Nu toți vă dați seama, dar toți avem nevoie de asta.  E momentul sa renunțați la a cumpăra imaginea de pe online, goală, fără conținut emoțional. E timpul să vă creați propria poveste, cu emoțiile voastre și a celor dragi. E momentul sa fiți autentici, nu să copiați cat se poate de autentic.

  

 

Mai mult decat un eveniment

Ne străduim de ani de zile să inspirăm oameni. În schimb, nu vrem și chiar refuzăm să tragem la indigo 2 evenimente. Vrem să vă avem pe voi acolo, chiar și inspirați de pe Pinterest, dar cu esența voastră.

Da, stăm la discuții mereu. Ore în șir. Trăim de nenumărate ori evenimentul vostru, simțim împreună cu voi emoțiile și mereu refacem filmul zilei voastre până totul arată perfect.  Avem momente în care ne întrebăm de ce ne complicam atât, când în vremurile actuale ar fi mult mai simplu să vindem doar imaginea, fără acea consistență emoțională de care menționam și mai sus. Răspunsul vine natural. În echipa Decro, în lumea în care noi trăim, ne educăm și împărtășim experiențe. Totul trăiește, este viu, parfumat, vibrează și are emoție. Asta este ceea ce dorim să vindem, o întreagă poveste.

Partea sensibilă. Bugetul.

Unii vor considera că avem preturi mari sau foarte mari. Altora li se vor părea normale. Voi decideți. Ceea ce vă putem spune cu certitudine, este că până acum ne-am îmbogățit doar spiritul. Lucrăm cu bugete mari pentru că asta ne ajută să vă oferim calitate. Cumpărăm produse și consumabile cu un preț mai ridicat, dar cu o valoare corectă. Avem o echipă numeroasă, oameni din mâinile cărora ies lucruri speciale. Suntem în continuă investiție în noi și în tot ceea ce înseamnă Decro. Ne respectăm clienții și pentru asta trebuie sa plătim un cost mai mare.  

Călătoria pentru un eveniment, poate începe cu un an și jumătate înainte sau chiar cu trei luni înaintea evenimentului. Depinde foarte mult de nevoile și dorințele voastre.

Mirii noștri nu văd acest eveniment ca o afacere. Dar în cazul în care se gândesc totuși la profit, iar la eveniment vor fi prezenți sub 170 de persoane, nu suntem ceea ce caută. Nu doar noi, ci și furnizorii pe care noi i-am putea recomanda. Astfel, putem spune că mirii Decro fac evenimente din dragoste, pasiune, bucurie și  entuziasm. Alegerile lor sunt pentru o petrecere de neuitat, chiar dacă asta implică cheltuieli suplimentare și uneori neacoperite de darul de nuntă. Da, nunțile cu adevărat memorabile, nu au fost niciodată o afacere.  

Planificarea unui eveniment memorabil

Cu un an și ceva înainte ne vom întâlni să stabilim cum vă putem ajuta, pentru coordonarea întregului eveniment sau doar pentru decor. Se întâmplă des să fim contractați pentru decorațiuni și floristică și să intrăm în partea de organizare când lucrurile par să se aglomereze și să intre într-o lume necunoscută și cât se poate complicată. Vom încheia contracte cu furnizori, se negociază și se conturează totul. Stabilim cum vreți să va simțiți, ce vă doriți și ce vreți să transmiteți. Toate alegerile au o poveste, se leagă si au sens.  Vă recomandăm mereu sa investiți doar în ceea ce contează și e important pentru voi, nu pentru ceilalți.

Cu jumătate de an înainte, lucrurile sunt puse la punct. Vorbim despre invitații și parcă simțim că ziua cea mare este aproape. Este etapa în care vom vorbi foarte mult. Nu contează dacă ne întâlnim fizic sau pe Skype, dacă ne scriem email-uri sau mesaje pe Facebook. Important e sa păstrăm legătura, să avem încredere unii în alții și să nu ne răzgândim în ziua nunții. Nu în privința unei decizii luate pe parcursul acestui an și jumătate :).

O echipă de oameni este pregătită să răspundă la cerințe, să îndeplinească tot ceea ce voi ne-ați cerut. Se fac comenzi, se blochează stocuri și se lucrează necontenit la aranjamente spectaculoase, de joi pana sâmbătă dimineață, când trebuie să le livrăm. Da, asta costă. Și cine nu va cere prețul corect, muncește în zadar și nu va supraviețui. Moment în care apar frustrări într-un domeniu ce are la bază bucurii, emoții și frumos. Este alegerea noastră să investim cât este nevoie, și să nu ne îmbogățim după un eveniment, deși uneori parcă am merita, ținând cont de munca depusă. Însă, bucuria unui eveniment reușit ne oferă o satisfacție mai mare.

Încredere și satisfacție

Călătoria asta vine și cu bune și cu rele. Este greu, obositor, trăim viața noastră dar și pe a voastră. Uneori a nostră o trecem în plan secund. Vrem să dăruim fericire și să culegem roadele muncii noastre, prin zâmbete și chipuri pline de mulțumire. Vrem sa nu faceți alegeri greșite și să ne îndepărtăm de: „abia aștept să treacă nunta”. Auzim asta prea des!

Vrem să vă bucurați, să aveți încredere și să învățați să contați doar voi, nu mama, socru sau nașa. Trăiți viața voastră și puneți în ea emoție, parfum și dragoste. Să lăsăm plasticul, zâmbetul de 2 secunde pentru selfie și machiajul care vă fac să păreți fericiți. Trăiți și fiți prezenți în viețile voastre. Fiți sinceri cu voi și cu alegerile făcute. Lăsați curtea vecinului, la el va părea mereu mai bine și mai frumos.

Da, avem preturi mari. Sunt doar mai mari ca ale altora, dar nu atât de mari pe cât ar merita ceea ce vă oferim!

Acest articol este doar pentru cei care trăiesc, simt, sunt prezenți și iubesc! 🙂

Cu drag,

Echipa DECRO

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2017 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM