Cine se căsătorește anul viitor să ridice o mână sus! 🙂 Atunci articolul de astăzi este pentru voi. Sau pentru viitorii miri din cercul vostru de cunoștințe.

1. Gândiți-vă la cum vă doriți să arate ziua nunții

”DA” – ul a fost spus, iar acum e momentul să alegeți acea dată semnificativă pentru voi, în care să sărbătoriți la superlativ viața și faptul că v-ați găsit unul pe celălalt. După ce faceți lucrul acesta, visați. Visați la cum vă doriți să arate ziua nunții voastre, care sunt detaliile care vă definesc.

2. Faceți lista de invitați

În funcție de asta puteți lua multe decizii. Capacitatea sălii în primul rând și variantele disponibile ca și locație pentru data respectivă. Odată stabilit și acest aspect, veți putea trece cu ușurință la partea de buget și planificare a cheltuielilor.     

 

3. Stabiliți-vă bugetul

Luați o agendă și vedeți cât ați fi dispuși să alocați pentru această zi din viața voastră. Începeți cu fiecare detaliu în parte: rochie de mireasă, costum, invitații, verighete, aranjamente sală și continuați până la aspectele care țin de furnizori, foto, video, muzică, invitații, dulciuri, meniuri, barman plus alte surprize care vă trec prin minte și vi le doriți. La final, trageți linie și calculați care ar fi costurile aproximative. Da știm, e cam complicat, iar majoritatea mirilor nu fac asta și se trezesc în prag de nuntă cu buzunarele goale. Ba mai mult, auzim des faptul că rochia, costumul, machiajul, verighetele și avansurile date înainte de nuntă nu intră la socoteală. Ca și cum acestea ar putea intra în categoria de cheltuieli “diverse”.

4. Căutați un organizator de nunți cu experiența

Cum deja lucrurile par să se complice încă de la început, e timpul să căutați un wedding planner care va avea răspunsuri și soluții la toate “hopurile” ce apar pe parcursul organizării. Probabil vă gândiți că suma pe care o veți adăuga la acel buget va crește prea mult dacă veți lua alături de voi pe cineva cu experiență care să se ocupe de acei pași pentru organizarea nunții. Vrem să combatem acest mit și să vă facem să înțelegeți că la final, decizia aceasta vă va ajuta să scăpați de stres și să vă țineți cat mai aproape de bugetul dvs. Experiența acestuia va juca cel mai important rol în alegerea furnizorilor și evaluarea ofertelor de preț. Însă partea de furnizori și prețuri e doar unul din avantajele majore.

Înjumătățește stresul 🙂 preluând cea mai mare parte din sarcinile pe care le implică organizarea nunți. Unii poate veți zâmbi când veți citi despre stresul pe care îl implică parcurgerea acestor pași pentru organizarea nunții. Și vă spuneți că nu vă încadrați în această tipologie. Ei bine, oricât de mult veți râde, la un moment dat, fiecare va resimți ce înseamnă asta. Iar un organizator de nunți bun va ști cum să elimine această tensiune și cum să vă facă să vă relaxați. Sfatul nostru: ”Keep calm and hire a wedding planner”!

5. Comunicați sănătos –  printre pași organizare nuntă

Opinii diferite, dorințe care nu sunt pe aceeași lungime de undă? Toate au o rezolvare. Luați pe rând acei pași pentru organizarea nunții și treceți împreună cu obiectivitate peste motivele pro și contra ale fiecăruia. Când există diferențe de opinie, vedeți care sunt punctele unde puteți să vă întâlniți la mijloc și luați deciziile cu înțelegere și calm.

Comunicarea trebuie să fie la fel de bună și atunci când ai un organizator de nunți care să facă treaba în locul tău. Vezi aici.

6. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi

Binecunoscutul proverb se aplică și în cazul parcurgerii acestor pași pentru organizarea nunții. Lucrurile făcute din timp vor elimina o mare parte din stresul care se va acumula în caz contrar în ultimele săptămâni. Când lași pe ultima sută de metri detaliile, s-ar putea să ai surpriza ca ceva să nu fie așa cum ți-ai dori sau cum ar fi trebuit. Când îți iei o marjă de timp, toate acestea se pot remedia, fără a fi sub presiunea cronometrului.

La o privire de ansamblu, poate părea destul de simplu să te ocupi de tot ce este inclus în acești pași pentru organizare nuntă. Dar vă spunem noi că nu este sigur așa. Detaliile sunt multe și dacă vrei ca rezultatul să fie unul perfect și unitar, atunci treaba aceasta trebuie făcută de un ochi cu experiență și o minte creativă, pregătită să conceapă cele mai potrivite concepte.

Avem toată experiența și toate resursele necesare să punem povestea nunții voastre într-un tablou așa cum l-ați visat. Suntem la un telefon distanță și abia așteptăm să vă cunoaștem.

Cu drag,

Echipa DECRO

bad_do
www.decro.ro
Copyright © 2017 Decro
Toate drepturile rezervate

Site dezvoltat de: OWM